DAN LJUBAVI UZ HMC SLATKIŠE

U susret Danu zaljubljenih, koji je sve češće simbol darivanja voljenih osoba, Home Made Company napravio je nekoliko tematskih proizvoda za tu priliku.

 

Zaljubljeni će moći jedno drugo da obraduju tematskim lilihipima, medenjacima, pa čak i celim tortama u duhu praznika!

home made company

Prepoznatljive Home Made poklon torte u luksuznoj kutiji sada krase ljubavne dekoracije koje će dodatno zasladiti vašu vezu ili brak.

Za sve one koji ovaj dan proslavljaju u najboljim beogradskim kafićima i restoranima, tu su dobro poznati ukusi komadnih kolača Frutti di Bosco, Choco kolač i Roseberitta Nuts u obliku srca.

Pored već pomenutih tematskih proizvoda, Home Made nudi i standardne poklon proizvode koji su svakako odličan izbor za bilo koji poklon i bilo koju priliku.

HMC kutija macarons

Praline u obliku srca, Koogls, Sweet Selection, Cocktail Selection ili Home Made Macarons samo su deo ponude koja će primaoca poklona ostaviti bez daha!

Home Made slatki pokloni mogu se kupiti u Home Made prodavnicama koji su deo kafe poslastičarnica Coffee Room, i to na dve lokacije:

U prizemlju Ušće Shopping Center-a, i u srcu Beograda, na adresi Topličin venac 17, kod hotela Palace.

Poklon proizvodi mogu se naručiti i direktno iz Home Made proizvodnje, na broj 060/300-32-44, a moguća je i isporuka na adresu na teritoriji Beograda.

Za najprodavanije proizvode obezbeđeni su naručivanje i plaćanje preko interneta, na adresi http://shop.coffeeroom.rs/shop