RUSKI LIDER KAO NADAHNUĆE

Dve godine posle lansiranja muškog parfema, kompanija „Leaders“ izbacila je ženski parfem pod imenom „Russian women“, a obe mirisne note povezuje ista inspiracija, a to je lider Ruske Federacije Vladimir Putin. Proizveden je u limitiranoj seriji od 1.500 primeraka, a trećina je već prodata.

 

Vladimir Putin poslužio je kao inspiracija za nastanak parfema namenjenog ženama koje se dive ruskom lideru. Parfem „Russian woman“ kompanije “Leaders” prodavaće se u samo 1.500 primeraka po ceni od gotovo 200 evra.

russian woman

Maksim Fomičev, brend direktor “Lidersa” kaže: “Predsednik je vrlo hrabar, pravi je vođa. Rusija, kao i žena, stoji iza svog lidera. To je bila ideja koja je inspirisala kreatore parfema”.

Ista kompanija je pre dve godine lansirala muški parfem pod nazivom “Number One” (Broj Jedan), takođe inspirisan Putinom.

“Za sedam dana prodali smo 500 parfema. Imamo porudžbine iz Londona, Ukrajine i drugih zemalja”, rekao je Maksim Fomičev.

Deo profita od parfema biće uplaćen za operaciju Tatjane Subotine, ruske sportistkinje koja je pre šest godina iz nepoznatog razloga postala nepokretna.

Jedno od lica koja promovišu takozvani “Putinov parfem” je manekenka Anastasija Rešetova, koja kaže da je to njen “omiljeni parfem”.

“Rusija je zemlja koju vode jaki muškarci, ali ima i žensko lice. Stvaranjem ovog mirisa parfemisti su mislili na Ruskinje i Rusiju u celini, kao sliku ženske duše. Ona stoji iza jakih ramena vođe, kao iza kamenog zida. Poput svake žene koja je sa jakim muškarcem koji brine o njoj i štiti je, zemlja je procvetala i dobila samopouzdanje. To je miris snažne i u isto vreme krhke i nežne žene sa bogatim unutrašnjim svetom. On privlači, osvaja i podseća da postoji ljubav i da još vlada svetom”, napisala je manekenka na svom Instagram profilu.