PROMOCIJA PORODIČNIH VREDNOSTI

Na internetu će uskoro biti lansirana nova platforma za upoznavanje pravoslavnih hrišćana. Liebeorthodox će se razlikovati od popularnih socijalnih mreža, jer će cilj upoznavanja ljudi biti promocija pravoslavnih porodičnih vrednosti.

 

Platforma će imati dve internet-stranice – www.loveorthodox.org (na engleskom) i www.liebeorthodox.de (na nemačkom).

liebeorthodox

Nova platforma razlikuje se od dosadašnjih „matching“ sajtova. Liebeorthodox (Loveorthodox) ima za cilj da u celom svetu pomogne pravoslavnim muškarcima i ženama, kako bi našli za sebe osobu, s kojom dele iste vrednosti i isto shvatanje u progledu na ljubav i brak, i kako bi tako našli bračnog partnera za život.

Pravoslavna dijaspora kao glavni fokus

Inicijator ideje, Mirko Kolundžić, koji je kao pravoslavac odrastao u Nemačkoj, shvatio je da savremeni život pravoslavnim hrišćanima otežava želju da nađu pravog bračnog druga za život. Pogotovo oni ljudi, koji žive daleko od svojih otadžbina, i koji u otuđenim i dinamičnim društvima rade, imaju problem da izvorno značenje ljubavi realno dožive i osete.

Platforma Liebeorthodox (Loveorthodox) ima želju da svim pravoslavnim hrišćanima u svetu pomogne da za sebe nađu pravu ljubav i pravog bračnog partnera za život. Pritom svi iz ekipe ove mreže razmišljaju preko granica i kontinenata. Cilj je da se spoje mnogobrojni pravoslavni „singlovi“, da im se pomogne da otkriju pravo snačenje ljubavi i konačno da kao par pred oltarom, u svetoj Tajni braka, dobiju blagoslov Božiji.

Pravoslavni na nemačkom govornom području

Liebeorthodox.de je nemačka verzija nove platforme, čiji je cilj da se pravoslavnim osobama pruži mogućnost da nađu za sebe pravog partnera za život. Pri tome potencijalni partner može da bude iz sopstvenog naroda ili iz neke druge pravoslavne zajednice.

Trenutno živi oko 3 miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više. Pogotovo dolaskom mladih stručnjaka iz pravoslavnih zemalja kontinuirano raste broj pravoslavaca u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj.

Globalno Pravoslavlje

Loveorthodox.org je engleska verzija platforme i fokusirana je na pravoslavne hrišćane koji žive na engelskom govornom području. Ovde se misli prvenstveno na SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju, u kojima žive velike pravoslavne zajednice. Engleska platforma želi takođe da privuče i sve pravoslavne „singlove“ iz matičnih zemalja: Srbije, Rusije, Ukrajine, Rumunije ili Grčke, koji govore engleski i traže ljubav svog života. U celom svetu broj pravoslavih hrišćana se procenjuje na preko 300 miliona.

Lično savetovanje umesto bezličnog kompjuterskog programa

Ekipa Liebeorthodox (Loveorthodox) nudi, pored pažljivo i profesionalno urađenog mečing testa koji bazira na pravoslavnim vrednostima i pogledima, jednu jedinstvenu uslugu – lično savetovanje.

Za nas je uspeh misije važniji nego finasijska dobit. Iz tih razloga će svakom paru, koji se preko platforme upozna i koji se u crkvi venča, biti vraćen celokupan iznos članarine. Time želimo da istaknemo karakter platforme, koji ne želi da potencijalne učesnike pozove radi druženja ili flertovanja, nego radi pažljivog traženja partnera za život.

Svi učesnici su realni

Platforma Liebeorthodox (Loveorthodox) neće postavljati lažne profile, kako bi se broj članova pogrešno prikazivao. Iako se to iz ekonomskog ugla čini nerazumno, želimo od početka da za sebe i učesnike postavimo etičke i moralne postulate, po kojima će platforma ubuduće biti prepoznatljiva. Platforma je za realne ljude koji žele realne ljude da vide i upoznaju, kako bi na kraju našli pravu ljubav i pred Bogom se venčali.

Specijalna ponuda za start platforme

Prvih 300 osoba, koji se nakon starta stranice prijave (i kompetan profil ispune), dobiće šestomesečni ugovor besplatno! Pored toga, za ostale zainteresovane biće odobren popust od 20% na određeno vreme za sve pakete.

Termin starta stranice biće naknadno objavljen.

Više informacija možete naći na našim stranicama www.liebeorthodox.de ili www.loveorthodox.org, ili direktno na broj +43-681-10479215 ili preko mejla [email protected] (engleski) ili [email protected] (nemački).

Na navedenim mejl adresama stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja na nemačkom i engleskom, ali i na srpskom i ruskom jeziku.

Možete nas pronaći i na fejsbuku: www.facebook.com/loveorthodox i www.facebook.com/liebeorthodox