JEFTINO A DOBRO NA MORU – U BUDVI

Predstavljamo vam najbolji i najeftiniji smeštaj u Budvi i na moru – novi Sunshine apartmani Budva

 

Tražite li najbolji ali i najeftiniji smeštaj u Budvi mimo sezone?

Imamo da vam ponudimo novi apartman i smeštaj na moru po promotivnim cenama. Promotivna cena od 22 eura dnevno od 15 septembra za apartman za čak 4 osobe u Budvi – apartmani Sunshine – to je samo 5,4 eura dnevno po osobi! Osim što su jeftin smeštaj u Budvi apartmani Sunshine izgledaju fenomenalno i mnogo nude. Nalaze se u mirnom kraju gde nema buke i intezivnog saobraćaja.

Sunshine apartmani Budva zgrada

Potpuno novi i lepo opremljeni apartmani u Budvi na 400 m od mora i Slovenske plaže sa svom infrastrukturom (Wi fi, internet, klima uredjaj, interfon, parking, obezbedjenje, posluga). Najbolji apartmani u Budvi su izgradjeni 2017 godine.

Apartmani su de lux jednosobni stan sa svim pratećim sadržajima (frižider, veš mašina, televizor, internet, posudje, escajg, kupatilo).

Nema bolje ponude za smeštaj u Budvi od ovoga 

Sunshine apartmani Budva kuhinja

Posebno je atraktivno svima koji idu na sajmove ili konferencije u Budvi ili Bečićima! Ako tražite jeftin smeštaj u Budvi tokom sajma ili IT konferencije, izaberite Sunshine apartmani Budva i bićete super zadovoljni.

U saradnji sa popularnim restoranom Kužina (etno restoran sa crnogorskom i italijanskom kuhinjom) obezbedjena je ishrana po meniju – 3 obroka dnevno za samo 12 eura po osobi! Restoran Kužina radi od rane zore, počinje pre 7h sa radom i lako možete doručkovati crnogorski kačamak sa sirom ili uštipke sa kajmakom i omletom pre jutarnje konferencije ili nastupa na sajmu uz odličan espreso.

Sjajna prilika da porodica ili ekipa prijatelja provede vreme na moru za male pare u novom i sjajno opremljenom prostoru. Ovo su promotivne cene smeštaja!

U Budvi je do polovine oktobra najlepše vreme za boravak, ima ljudi a nema gužve, sve je još otvoreno, mirno je i spokojno, more je toplo, svuda vladaju rasprodaje i ima puno zanimljivih mesta za posetiti – Akva park, diskoteka Top Hill, Bećići, ostrvo Havaji, dobri restorani, Stari grad, plaža Mogren, plaža Ričardova glava, plaža Jaz, Bečići, Boka Kotorska, manastir Podmaine, marina, restorani, tržni centar …

Za Novu godinu Budva je centar provoda u regionu jer svake godine Novogodišnji koncert u Budvi traje 3 dana i nastupaju najveće zvezde estrade u regionu.

Tokom letnje sezone tu je Grad teatar Budva, See dance festival, diskoteke, promenada, kupanje, zabava na plaži, shoping …

Najbolji i najeftiniji apartmani u Budvi Sunshine su ujedno i najbolje ocenjeni smeštaj u Budvi na Booking.com jer pružaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Vredi biti tamo.

Kontakt telefon i rezervacije za najbolji i najeftiniji smeštaj u Budvi:

SRBIJA: +381 63 7873 287

CRNA GORA: +382 68 490 397