LOŠI MOMCI I DEVOJKE

Sedma umetnost nije samo sjaj i glamur. Do nas dopru i privatni snimci junaka sa filmske trake, zbog čega oni lako postanu najomraženije holivudske zvezde, što utiče na pad njihovog ugleda među publikom i režiserima. Ko su „loši momci i devojke“ Holivuda?

 

Reč „holivud“ asocira na glamur, odlične filmove, svetski poznate zvezde koje uglavnom volimo, jer su šarmantne, talentovane i preko ekrana deluju kao i bilo ko od nas. Međutim, ima i onih holivudskih zvezda koje sve više otkrivaju svoje pravo lice, jer su nekada negde rekle ili uradile pojedine ružne stvari, koje su za svaku osudu.

najomraženije holivudske zvezde

Takve filmske zvezde navukle su bes dojučerašnjih obožavalaca, pa sada imaju jače antifan ili hejterske klubove nego one druge, pozitivne. Donosimo vam listu 5 trenutno najomraženijih holivudskih glumaca i glumica!

Mel Gibson

Ovaj glumac je bio omiljen jer ima sjajnu filmsku karijeru, ali onda je pokazao svetu svoje pravo lice. Naime, on je seksista i rasista. Snimljeno je kako svojoj bivšoj devojci govori veoma ružne reči. Bio je i uhapšen jer je vozio u pijanom stanju i pritom je rekao policajcu da su Jevreji odgovorni za sve ratove u svetu.

Scenarista Džo Esterhaus optužio je Gibsona da nije želeo da snima film o jevrejskim ustanicima, Makabejci, jer mrzi Jevreje. Glumac je u svoju odbranu izjavio da je scenario filma loš i da zato ne želi da glumi u filmu. Smatrao je da je snimanje filma samo gubljenje vremena.

Gvinet Paltrou

Od najomiljenije filmske junakinje postala je najomraženija žena u Holivudu. Njeno mesto na ovoj listi nema baš toliko smisla koliko mesto drugih zvezda, ali je otkad je na svom blogu davala sulude izjave našla se na ovoj listi. Poznata oskarovka delila je savete kako je npr. bolje izabrati skupe naočare za sunce od 1000 dolara a ne one jeftinije. I njeni saveti o ishrani su bizarni. Rekla je da bi radije umrla nego dozvolila deci da jedu supu iz kesice.
Istakla je i da poznate holivudske mame imaju teži život nego mame koje rade druge poslove. To je izazvalo brojne negativne komentare.

Tokom snimanja filma Ajron men 2 izbegavala je zaposlene na setu, pa je dobila nadimak ledena kraljica. Kružili su tračevi da je u stvari bila ljubomorna na Skarlet Johanson.

Čarli Šin

Poznata je zvezda serije Dva i po muškarca. Iznosio je uvredljive komentare na račun kreatora serije Čaka Lorija. Nazivao ga klovnom i rekao da ga mrzi. Konzumirao je i drogu tokom snimanja serije, pa je dobio otkaz. Dobio je drugu šansu u seriji Bez ljutnje, molim. Zbog svoje razuzdanosti na kraju se od najplaćenijeg TV glumca srozao se na junaka sapunice Imam HIV, al neću da vam kažem.

Ketrin Hajgl

Poznata je po svojoj ulozi u seriji Uvod u anatomiju, za koju je dobila Emi. Izjavila je da neće da prihvati Emi nominaciju jer joj se ne sviđa kako se razvio njen lik doktorke Izi. Često se žalila i na garderobu i na scenario. Dobila je otkaz iz popularne serije jer je producentima dosadio njen nadmeni stav. Nakon toga, nije dugo mogla da dobije ulogu.

En Hatavej

Predmet je mržnje jer mnoge podseća na iritantno pozorišno dete. Publika voli da je mrzi iako ne postoji neki veliki razlog za to. Deluje da je neiskrena i da glumi da je skromna. Publici se nije svidela ni njena uloga u filmu Uspon mračnog viteza.

En je izjavila da je ljudi tretiraju na određen način, ali da to pospešuje njen duhovni rast i čini je boljom osobom. Ne žali sebe.

Autor: Marina Puzić