PROROČANSTVA VIDOVITE VANGE

Bugarska proročica Baba Vanga prorekla je da će narednu godinu obeležiti dva velika događaja. S obzirom na to da je više značajnih dešavanja prorekla i da su se ona obistinila, ova proročanstva treba shvatiti ozbiljno.

 

Slepa vidovnjakinja, čiji obožavaoci tvrde da je ona tačno predvidela napad 11. septembra na Njujork, uspon Islamske države, cunami u Indoneziji 2004, pa i Bregzit, rekla je da će se 2018. godine desiti dva događaja koja će promeniti svet.

baba vanga prorekla

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51-og kada će se, prema njenim „vizijama“ desiti smak sveta.

Sledeću godinu će obeležiti dva velika događaja – Kina će postati sledeća svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri.

Letelica „The Parker Solar Probe“ nazvana po astrofizičaru Judžinu Parkeru, trebalo bi da poleti u julu 2018. godine.

Ova robotska NASA-ina letelica treba da istražuje spoljašnju Sunčevu koronu.

Iako letelica neće zaista sleteti na Veneru, ona će koristiti njenu silu gravitacije kako bi napravila više letova oko Sunca.

Baba Vanga je predvidela da će ta misija otkriti novu formu energije, tvrde teoretičari zavera.

Njeno drugo predviđanje zaista izgleda ostvarivo. Kina sve više ekonomski napreduje i lako bi mogla da preuzme tron od SAD.

Ove godine je postala najveći svetski uvoznik, a već je u samom vrhu ekonomskih i vojnih sila.

Pre dve godine je jedna istraživačka grupa procenila da će do 2018. godine kineski doprinos globalnom BDP-u preteći američki.

Izvor: Mirror/Kurir.rs