GREŠKE U KORACIMA

Postoje muškarci od kojih žene beže glavom bez obzira, ne zato što su nasilni ili posesivni, već što su preterano dobri. Žene baš i ne vole ovakve tipove, a oni se pitaju gde greše.

 

Žene se često žale da su svi dobri muškarci već zauzeti. Sa druge strane, i one same su upoznale dosta dobrih momaka, ali se nizu zaljubile u njih iz različitih razloga.

muškarci od kojih žene beže

Ako ste „dobar momak“ i smučilo vam se da vas žene ne primećuju, moguće je da tim damama samo niste pokazali svoje pravo lice, već ste se ponašali kao da ste neki od sledećih tipova muškaraca.

Gospodin Saglasni

Ako požurite da klimnete glavom i kažete „da, da“ posle svake njene rečenice, verovatno niste pokazali kakvi ste zaista.

Neki muškarci ovo rade jer veruju da će se više dopasti ženama ako ih u svemu podržavaju i odobravaju sve što kažu. Žene, međutim, žele muškaraca koji ima svoje mišljenje i svoje sfere interesovanja.

Gospodin Kul tip

U gradu ste sa društvom, zabavljate se, a kada vam se priključi neka devojka odjednom prestajete da se „blesavite“ i postajete gospodin Kul tip?

Mnogi muškarci misle da će pre zainteresovati žene ako se ponašaju kul i rezervisano, kao i da će njeno srce osvojiti glumeći nedostižnost i igrajući toplo-hladno igrice. Ali, ako žena ne oseća da je muškarac zainteresovan za nju, neće se preterano truditi da bude u njegovom društvu niti da pokrene bilo kakvu priču, a još manje će biti rada da mu da svoj broj telefona.

Gospodin Neće da se suprotstavlja

Ako ste muškarac koji rado prepušta svu moć ženama, budite upozoreni da njih baš i ne uzbuđuje takvo ponašanje. Dame žele nekoga ko je jak (ne misli se na fizičku snagu) i ko hoće/može da ih zaštiti u svakom smislu. Dakle, onoga ko je u stanju da se zauzme za sebe i za nju.

Gospodin Nesigurni

Bilo da je reč o muškom ili ženskom polu, jedno je sigurno – samopouzdanje je najprivlačnija osobina koju možete da imate. Zato, ako volite sebe i u svakom smislu ostajete verni sebi i svojim vrednostima, na pravom ste putu. Sa druge strane, ako ste u tom smislu Gospodin Nesigurni, bilo bi dobro da pokušate da to promenite, jer – dok ne zavolite sebe, ni drugi vas neće voleti.

Gospodin Zahtevni

Veliki je problem ako ste onaj tip užasno ljubomornog muškarca koji pobesni ako njegova draga baci samo usputni pogled na nekog drugog. I, ako je tako, sve su šanse da ne verujete sebi, ali ta svoja osećanja projektujete na osobu koja vam se dopada ili sa kojom ste u vezi.

Osim toga, ukoliko vam je potreban neko da bi potvrdio kako ste sjajni, zavisite od nekoga ko bi trebalo da popuni tu prazninu u vašem životu. Umesto toga, naučite da sami cenite sebe i da mislite za sebe da ste sjajni, bez potrebe da vam to neko drugi potvrdi.

Gospodin Dosadni

Ako vam je vrhunac zabave da provedete subotnje popodne ispred televizora, definitivno niste ono o čemu svaka žena sanja – bez obzira na to koliko ste možda fina i dobra osoba.

Većina dama želi da provede kvalitetno vreme sa svojim partnerom, a to ne podrazumeva gledanje u „šarenu kutiju“, a ponajmanje ako se gleda sport. Ruku na srce, ima žena koje uživaju u gledanju televizije i gledanju utakmica, ali većina žena ne želi baš tako da provede svaki vikend.

Gospodin Stalno se žali

Muškarac koji se stalno žali na to kako su stvari teške, skupe, ovakve ili onakve, definitivno nije san svake žene. One žele čoveka koji je siguran u sebe, odlučan u onome što želi i na život gleda pozitivno.

Sledeći ovakve obrasce ponašanja, mnogi muškarci ostaju samo prijatelji u očima žene koja im se dopada. Da biste se pomerili iz „drugarske zone“ morate da počnete da se ponašate kao potencijalni dečko, a to znači da prestanete da radite ovakve stvari.

Sa druge strane, devojke, ne budite previše stroge prema muškarcu koji vam se dopada a ima neki od ovih obrazaca ponašanja – dajte mu malo vremena da se opusti i da vam pokaže svoje pravo lice.

Izvor: Mondo.rs