DOTERATI SE PREMA ZVEZDAMA

Praznici nam se bliže, a svi imamo želju da tokom tih dana izgledamo najbolje što možemo. Zato je dobro znati šta svaki horoskopski znak treba da istakne kao svoju najveću prednost kako bi uspeo u nameri da zaseni sve ostale.

 

Oni koji veruju u astrologiju i zvezde smatraju da ljudi rođeni u istom znaku imaju slične karakteristike, sa svim svojim vrlinama i manama. Kako prednosti treba istaći, a nedostatke prikriti, važno je da se zna šta treba da naglasi svaki horoskopski znak prilikom doterivanja.

horoskopski znak treba da istakne

Bik ima izražajne oči, a žena rođena u znaku lava bujnu talasastu kosu. Strelčevi će u prvi plan uvek da ističu noge, dok vodolije vole da eksponiraju svoju buntovnost.

Ovako stoje horoskopski znaci sa isticanjem onog što je kod njih najbolje!

Ovan

Pod uticajem ste vatrenog Marsa, planete strasti i erotike, tako da zračite seksepilom. Birajte jaku šminku, naglasite oči ili usne crvenim ružem. Kosa je u drugom planu, kratka ili duga, lepo vam stoje plavi i crvenkasti tonovi.

Bik

Venera, simbol lepote, podarila vam je lepu kosu i izražajne oči. Pristaju vam ruževi u boji kože i bledoroze, kao i kestenjasta nijansa kose koja „vuče“ na crvenkastu. Dekolte je jedan od vaših glavnih aduta, istaknite ga.

Blizanci

Izgledate mladoliko i sveže, za to je odgovoran Merkur. Često eksperimentišete s frizurom, šminkom i odećom, a uvek posebnu pažnju posvećujete noktima. U novogodišnjoj noći ih nalakirajte srebrnim lakom.

Rak

Odišete ženstvenošću, privlačite pažnju lepom kosom i grudima. Dete ste Meseca, uvek slušate intuiciju i nepogrešivo birate ono što vam najbolje stoji, od šminke do garderobe. Ističete ženstvenost detaljima, naročito su vam važni detalji, cipele, torba, kaiš, nakit, kao i frizura koja je uvek savršena.

Lav

Žena Lavica je uvek u centru pažnje, na vama sve blista, a posebno u svečanim prilikama. Niko ne ume tako lepo da nosi odeću sa šljokicama, mnoštvo sjajnog nakita i jaku šminku, a bujna i najčešće talasasta kosa je vaš zaštitni znak. Šminkom naglasite usne i oči.

Devica

Delujete prefinjeno i elegantno bilo šta da obučete. Zdrava, negovana kosa i diskretna šminka vam stoje savršeno. Najlepše vam stoje boje zemlje i breskve koji naglašavaju urođeni šarm. Za Novu godinu ukrasite nokte, uradite francuski manikir ili stavite lak jarkih boja.

Vaga

Saveznici su vam visoke potpetice, ženstvena odeća koja ističe obline, lepa i najčešće duga kosa. Odlično vam stoji boja čokolade i svetliji pramenovi. Šminka je diskretna, ali vrlo efektna, a svetlucav sjaj na usnama naglasiće vaš razoružavajući osmeh.

Škorpija

Seksipil naglašavate vratolomnim štiklama i odećom u tamnim nijansama. Vaš pogled ispod dugih, gustih trepavica naglašavate olovkom, izgledate zavodljivo i s „divljom“ frizurom i kada kosu pokupite u elegantnu punđu.

Strelac

Vi ste sportski tip i telo, a posebno noge, trebalo bi da vam uvek budu u prvom planu. Umete da se skockate za pet minuta, a pod uticajem vladaoca Jupitera, izgledate kao da ste proveli sate pred ogledalom. Volite sportsku eleganciju, a oči ističete jačom šminkom, što vam divno stoji.

Jarac

Pod uticajem vladaoca Saturna, volite klasične odevne kombinacije i ženstvene frizure. Uvek birate „proverene“ modele koji vam savršeno stoje, ali u posebnim prilikama umete da zasenite sve oko sebe haljinom u plavoj, crvenoj i ljubičastoj boji.

Vodolija

Uran je planeta trendova, bunta i originalnosti. Izborom odeće naglasite sve vaše adute. Obožavate dobru obuću, posebno čizme, a kosa vam je uvek sređena, sveže isfenirana i stilizovana na samo vaš način.

Ribe

Obavijeni velom zavodljivog Neptuna, imate mladoliku lepotu do poznih godina. Vešto ističete svoje adute, oči, kosu, noge i grudi. Svaku odevnu kombinaciju dopunjavate dobrim i efektnim komadom nakita, vaše ruke uvek krasi prstenje i atraktivan lak za nokte.

Izvor: Dnevno.rs