PLANETE I ZVEZDE O POSLU

Sigurno ste se bar nekada zapitali šta bi bilo kada biste se bavili nekim drugim poslom i koje bi to idealno zanimanje bilo u skladu sa vašim karakterom i sposobnostima. Horoskop može da odgovori na to pitanje, a vi prosudite koliko je on u pravu.

 

Svakome je karijera jako bitna jer živimo u vremenu kada su i naše potrebe za novcem velike.

idealno zanimanje

Teško je pronaći savršeni posao i odlučiti čime ćete se baviti celog života, ali vam u tome može pomoći upravo horoskop ako dovoljno verujete u to da su zvezde te koje trasiraju vaš put.

Predstavljamo vam idealna zanimanja za svaki od horoskopskih znakova.

Ovan

Poznati entuzijasti takmičarskog duha često se odlučuju za poslove vezane za vojsku, vladu, politiku, atletiku, menadžment i marketing u kojima pokazuju svoju autentičnost.

Bik

Oni su odličniu manuelnim poslovima zbog čega neretko postaju maseri, kuvari, cvećari, slikari i vajari ukoliko su umetničke duše. Kako vole novac odlučuju se i za poslove na berzi, zlatarstvo i nekretnine.

Blizanci

Vole da rade i nikada se ne dosađuju. Dobri su u poslovima na berzi, marketingu, zabavi, radiju, tehničkim službama, predavanju i arhitekturi.

Rak

Oni brinu za ljude i stvari pa su neretko učitelji, zdravstveni radnici, pejzažne arhitekte, socijalni radnici i dadilje.

Lav

Nezavisna priroda i želja za kontrolom čini ih odličnim liderima i kako žude za moći možete ih sresti na mestu direktora, turističkih vodiča, zabavljača i prodavca.

Devica

Rođeni u ovom znaku su veoma orijentisani na detalje i perfekcionisti. Oni su bibliotekari, manikiri, arhitekte, pisci, doktori, naučnici, istraživači i izvršioci.

Vaga

Šarmantni znak Zodijaka dobar je u pregovaranju i komunikacijama zbog čega su prirodni advokati. Često su i profesori, novinari, prodavci i agenti putovanja.

Škorpija

Odlikuje ih strategijsko razmišljanje i intuicija pa su najčešće lekari, pregovarači, advokati, detektivi, naučnici, fizičari i policajci.

Strelac

Imaju mnogo energije, duhovnosti i vole da putuju pa kao takvi često biraju sledeća zanimanja: učitelji, agenti za putovanja, pisci, glumci, dreseri životinja i PR.

Jarac

Ambiciozni su kada je karijera u pitanju i žele da budu najuspešniji, piše speakintree.in. Veoma su odgovorni i često se bave IT, naukom, menadžmentom, bankarstvom, uredništvom, zabavom i administarcijom.

Vodolija

Oni preferiraju nauku, ali i pronalazaštvo, dizajn, organsko farmerstvo, sve u vezi računara, političkih strategija i politike.

Ribe

Osetljive ribe preferiraju zdravstvo i umetnost pa su neretko umetnici, medicinske sestre i doktori, fizioterapeuti, veterinari, astrolozi, pisci, grafičari i stilisti.

Izvor: Telegraf.rs