JEDNU, DVE ILI PET?

Zvezde kažu da nam je određena ljubav suđena ili „ona prava“. Ipak, zodijak ne poriče ni da svaki horoskopski znak ima i svoje specifične ljubavi, romanse ili avanture.

 

Zodijak utiče na to kako birate najveće životine ljubavi, ali diktira i koliko ćete ih imati. Tri znaka će pravu ljubav doživeti samo jednom.

svaki horoskopski znak

Ovan

Vi ćete voleti tri puta u životu. Predstavnici znaka Ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik

Bik je znak koji zaista može samo jednom da voli. Kada Bik voli nekoga, spreman je sa tom osobom da provede ceo život, bez sumnje.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak

Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu – daju sve od sebe.

Lav

Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog uplitanja u novu vezu, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Devica

Device mogu da vole samo dva puta u životu. Vrlo su sumnjičave i skeptične u polju ljubavi.Teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svet.

Vaga

Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može da voli svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mesečinu, ona je spremna da započne novi odnos punim srcem.

Škorpija

Škorpija zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu da imaju mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpiju odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strelci su iskusni u ljubavi, ali da bi ostali s nekim dugoročno – moraju da nauče da prave kompromise.

Jarac

Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali uz velike poteškoće, jer im nije lako da izraze svoja osećanja. Isto tako, zbog njihove snažne individualnosti, oni su ti koji prekidaju veze.

Vodolija

Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike s kojima varaju svoje partnere. Imaju tendenciju da traže idealnog partnera – koji je najbolji prijatelj i ljubavnik.

Ribe

Ribe mogu istinski da vole samo jednu osobu u životu. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne dižu ga.

Izvor: Noizz.rs