SVEČANOST U RUSKOM DOMU

Na dan ruske nauke 8. februara biće predstavljena knjiga „Nikola Tesla – probuđena sila – izlaz iz matrice“ autora Dmitrija Evgenijeviča Kruka. Reč je o naučniku koji se u knjizi detaljno bavio Teslinom civilizacijom i načinom na koji je projektovan ljudski svet.

 

U sali Ruskog doma u Beogradu sa početkom u 18 sati, 8. februara će biti svečano otvoren dan ruske nauke uz program „Nikola Tesla i Rusija“. Ovim povodom, specijalni gost biće Dmitrij Kruk koji će predstaviti svoju knjigu „Nikola Tesla – probuđena sila – izlaz iz matrice“.

probuđena sila

Autor knjige Dmitrij Evgenijevič Kruk rođen je 19.02.1980. godine i kandidat tehničkih nauka, smer radio tehnika. Već više od 10 godina radi kao direktor kompanije „Intelekt-Grup“ iz Krasnojarska, na uvođenju novih tehnologija u velika industrijska preduzeća.

plakat nikola tesla ruski dom kruk

Knjiga Dmitrija Kruka govori o najvećem slovenskom geniju Nikoli Tesli. U knjizi je pokazano da je Tesla u svom naučnom istraživanju nadmašio ili premašio otkrića i dostignuća najmanje 37 dobitnika Nobelove nagrade u fizici.

Potpuno je obnovljen i detaljno proučen na primerima eksperimenata Nikole Tesle princip bežičnog prenosa energije i dobijanje električne energije iz okruženja. Na primeru tzv. „fundamentalnih naučnih koncepata“ autor otkriva suštinu matrice lažnih informacionih polja i pokazuje kako se koristi globalno kognitivno oružje, koje je stvoreno na njihovoj osnovi. Istražena su brojna zanimljiva naučna i tehnička falsifikovanja. Izneta je mišljenje ko i za šta sve to radi.

Knjiga je zasnovana na pouzdanim arhivskim materijalima i dokumentima (uključujući one objavljene po prvi put uz dozvolu i po dogovoru sa Muzejem Nikola Tesla u Beogradu).

Knjiga je namenjena u prvom redu mladim ljudima i onima, koji još nisu izgubili veru u pravdu, koji osećaju da imaju talenat i snagu i koji su se već suočili sa žestokim ograničenjima okoline.

Na 640 stranica koliko knjiga ima, bićete u prilici da saznate ko je projektovao ovaj ljudski svet i kako nas uvode u matricu, ubijajući snove o udaljenim putovanjima u vremenu i prostoru. U nama je nešto više nego što znamo o sebi. Svest o tome će nam pomoći da postanemo hiljadama puta jači i postignemo pobedu, prosperitet i istinsku moć da pređemo na sledeći nivo svesti i razumevanja i uđemo u Teslinu civilizaciju.

Na svečanosti će govoriti i predstavnici MNIC „Nikola Tesla“ – mr Milka Kresoja (direktor), ing Spasoje Vlajić i ing Goran Marjanović (osnivači).

Ulaz je slobodan!

2 Responses to "Predstavljanje knjige „Nikola Tesla – probuđena sila – izlaz iz matrice“ na Dan ruske nauke"

 1. Miodrag  13. фебруара 2018.

  Gdje miže da se kupi ova knjiga. Pozdrav Miodrag

 2. Goran Mitrović  17. фебруара 2018.

  Poštovani Miodraže,

  Knjiga je tek izašla na ruskom jeziku, a trenutno je u pregovorima njen prevod na srpski jezik.

  Pozdrav,
  urednik portala

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.