SVEČANOST U RUSKOM DOMU

Na dan ruske nauke 8. februara biće predstavljena knjiga „Nikola Tesla – probuđena sila – izlaz iz matrice“ autora Dmitrija Evgenijeviča Kruka. Reč je o naučniku koji se u knjizi detaljno bavio Teslinom civilizacijom i načinom na koji je projektovan ljudski svet.

 

U sali Ruskog doma u Beogradu sa početkom u 18 sati, 8. februara će biti svečano otvoren dan ruske nauke uz program „Nikola Tesla i Rusija“. Ovim povodom, specijalni gost biće Dmitrij Kruk koji će predstaviti svoju knjigu „Nikola Tesla – probuđena sila – izlaz iz matrice“.

probuđena sila

Autor knjige Dmitrij Evgenijevič Kruk rođen je 19.02.1980. godine i kandidat tehničkih nauka, smer radio tehnika. Već više od 10 godina radi kao direktor kompanije „Intelekt-Grup“ iz Krasnojarska, na uvođenju novih tehnologija u velika industrijska preduzeća.

plakat nikola tesla ruski dom kruk

Knjiga Dmitrija Kruka govori o najvećem slovenskom geniju Nikoli Tesli. U knjizi je pokazano da je Tesla u svom naučnom istraživanju nadmašio ili premašio otkrića i dostignuća najmanje 37 dobitnika Nobelove nagrade u fizici.

Potpuno je obnovljen i detaljno proučen na primerima eksperimenata Nikole Tesle princip bežičnog prenosa energije i dobijanje električne energije iz okruženja. Na primeru tzv. „fundamentalnih naučnih koncepata“ autor otkriva suštinu matrice lažnih informacionih polja i pokazuje kako se koristi globalno kognitivno oružje, koje je stvoreno na njihovoj osnovi. Istražena su brojna zanimljiva naučna i tehnička falsifikovanja. Izneta je mišljenje ko i za šta sve to radi.

Knjiga je zasnovana na pouzdanim arhivskim materijalima i dokumentima (uključujući one objavljene po prvi put uz dozvolu i po dogovoru sa Muzejem Nikola Tesla u Beogradu).

Knjiga je namenjena u prvom redu mladim ljudima i onima, koji još nisu izgubili veru u pravdu, koji osećaju da imaju talenat i snagu i koji su se već suočili sa žestokim ograničenjima okoline.

Na 640 stranica koliko knjiga ima, bićete u prilici da saznate ko je projektovao ovaj ljudski svet i kako nas uvode u matricu, ubijajući snove o udaljenim putovanjima u vremenu i prostoru. U nama je nešto više nego što znamo o sebi. Svest o tome će nam pomoći da postanemo hiljadama puta jači i postignemo pobedu, prosperitet i istinsku moć da pređemo na sledeći nivo svesti i razumevanja i uđemo u Teslinu civilizaciju.

Na svečanosti će govoriti i predstavnici MNIC „Nikola Tesla“ – mr Milka Kresoja (direktor), ing Spasoje Vlajić i ing Goran Marjanović (osnivači).

Ulaz je slobodan!