PSIHOLOŠKO-EDUKATIVNA RADIONICA

Therapy cafe namenjen je osobama koje žele da rade na ličnom razvoju i unaprede svoje socijalne veštine i sposobnosti, ali i svima koji bi da porade na rešavanju određenih psiholoških problema i upoznaju ljude sa istim problemima.

 

Therapy cafe je nešto potpuno novo u Srbiji.

therapy cafe

Udruženje za podršku ljudima sa neurozom “Herc” vas poziva da se pridružite inovativnoj, besplatnoj psihološko-edukativnoj radionici Therapy Cafe – grupno ćaskanje sa psihoterapeutom u neformalnom, prijatnom ambijentu.

Therapy cafe je nešto potpuno novo na ovim prostorima, a predstavlja jednu od usluga Centra za lični i profesionalni razvoj koje Udruženje Herc razvija u okviru projekta“Herc&DO – doing good for good”.

 Tema Therapy cafea su Partnerski odnosi – pričajmo o ljubavi bez straha

Na radionici možete naučiti kako da razbijete tremu i nelagodnost koju pojedinci imaju u kontaktu sa suprotnim polom, kao i da savladate tehnike za kontrolu i upravljanje socijalnim odnosima kroz praktične i zanimljive vežbe (interakcija sa drugim ljudima i izazivanje reakcija).

Therapy cafe namenjen je ljubiteljima psiholoških tema, osobama koje žele da rade na ličnom razvoju i unaprede svoje socijalne veštine i sposobnosti, studentima, svima koji žele da rade na rešavanju određenih psiholoških problema i upoznaju ljude sa istim problemima/interesovanjima.

Šta je zreli partnerski odnos? Koje su najčešće zablude u ljubavnim vezama i koji strahovi nas ometaju da ostvarimo kvalitetnu vezu i razumemo partnera? Kako preboleti rastanak? Zašto dolazi do prevare? Ovo su samo neka od pitanja na koje će odgovore davati klinički psiholog, REBT psihoterapeut kroz interakciju sa svim učesnicima.

Učešće u Therapy cafeu je besplatno, a za učesnike su obezbeđena i dva pića po izboru, takođe besplatno. Prijavljivanje je obavezno na telefon 062 123-1124 ili putem mejla na [email protected]

Vreme i mesto održavanja je četvrtak 8. februar, od 18 do 20 sati u kafeu “Knjigodrom”, Topolska 18.

Udruženje za podršku ljudima sa neurozom “HERC” osnovano je 2009. u Beogradu, u cilju pružanja podrške osobama sa anksioznim i depresivnim tegobama (najčešći psihički poremećaji, preko 25% populacije).

O Udruženju Herc se možete informisati i na sajtu www.herc.org.rs , a možete nas pratiti i na društvenim mrežama:

FB: https://sr-rs.facebook.com/herc.udruzenje/

Instagram: http://instagram.com/herc_udruzenje

Twitter: https://twitter.com/udruzenje_herc