BRZ I UKUSAN DORUČAK

Hedonist ponudu trenutno čini 8 ukusa sendviča koncipiranih tako da zadovolje zahteve različitih konzumenata. Hedonist sendviči – uskoro u vašem omiljenom kafiću!

 

Pod nazivom Hedonist stiže novi brend tost sendviča koji u praksi treba da materijalizuje svoj naziv, tj. da svima koji žele brz i ukusan doručak ili obrok „s nogu“ pruži adekvatno uživanje.

hedonist

„Italiano“ sendvič

Tome će na prvom mestu doprineti jako kvalitetni sastojci, jer se za Hedonist sendviče koriste izdašni tost hlebovi kao i suhomesnati proizvodi i sirevi najboljih brendova. Namazi, povrće i dodatni sastojci trebalo bi da svakom ukusu daju jedinstven „šmek“ i po tome Hedonist želi da bude prepoznat.

Hedonist ponudu trenutno čini 8 ukusa sendviča koncipiranih tako da zadovolje zahteve različitih konzumenata – od onih koji žele „nešto konkretno“, preko onih koji preferiraju laganije ukuse, pa do klijenata koji imaju specifičan način ishrane.

Nazivi ukusa jednostavno objašnjavaju suštinu svakog „Hedonist“ tosta: Šunka & Kačkavalj, Pršuta & Trapist, Ćureća prsa & Badem, Amélie Poulain, Tuna (posni), Italiano, Kikiriki & Pančeta i Go Vegan (veganski).

hedonist sendvici 2

„Ćureća prsa & Badem“ i „Šunka & Kačkavalj“

Proizvođač je Home Made Company čiji je cilj da koncept po kojem su najbolje poznati, a to je ponuda vrhunskih kolača i torti u velikom broju kafića, kroz brend Hedonist bude proširen i na slane zalogaje.

Hedonist sendviči – uskoro u vašem omiljenom kafiću!

hedonist logo

Kontakt za zainteresovane kafiće (pravna lica): 060/300-32-44 ili [email protected]

instagram.com/hedonistsandwich