TINEJDŽERI I NJIHOVI MATORCI

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. Ličnosti roditelja u komediji „Neće moći ove noći“ razlikuju se isto kao i način na koji vaspitavaju decu.

 

Samohrana majka Lisa i ćerka Džuli (Ketrin Njuton) podsećaju na najbolje drugarice koje nemaju tajne jedna pred drugom. Tvrdokorni sportista Mičel koji je razmazio svoju ćerku Kajlu, uložio je krv, znoj i suze u njeno vaspitanje, zajedno sa ženom Marsi (Saraju Blu).

neće moći ove noći

Nakon nezgodnog razvoda kojim je blago uzdrman, Hanter ima uspone i padove u životu sa ćerkom Sem (Gidian Adlon) i želi da joj pokvari planove za matursko veče s ciljem da joj to veče ostane zauvek u sećanju.

Nakon što su otkrili niz tekstualnih poruka koje kriju dogovor o gubljenju nevinosti na maturskoj proslavi, ovaj čudni roditeljski trio udružuje snage kako bi sprečio njihove ćerke da načine, kako veruju, najveću grešku u svom životu. Ali tokom lude noći pune automobilskih sudara, takmičenja u neobičnom ispijanju piva i uništavanju žurke, roditelji otkrivaju da su njivove ćerke zapravo pametne, odlučne i samostalne mlade žene.

Glumica Lesli Men je povodom uloge Lise u filmu “Neće moći ove noći” (originalni naslov je „Blockers“) izjavila: “Poziv za rad na ovom filmu dobila sam u trenutku kada sam ostavljala najstariju ćerku u školi, tako da sam u startu mogla da se poistovetim sa ulogom”.

Ona dodaje: “Ćerka u filmu Ketrin Njuton je istih godina kao i moja ćerka u stvarnom životu, tako da mi je rad sa njom sve olakšao jer je mnogo slatka i stalno sam imala potrebu da je grlim. Rad na ovom filmu je bio zaista zabavno iskustvo.”