KUĆA PUNA TAJNI

Najnoviji dokumentarac o životu u Plejboj vili otkriće najmračnije tajne osnivača istoimenog magazina Hjua Hefnera.

 

Nekadašnja „zečica“ Karla Hau, koja je u njoj živela sa sestrom bliznakinjom Melisom, rekla je da će gledaoce ovaj film „načisto zgroziti“.

o životu u plejboj vili

Hefner, poznat po svom hedonizmu, ali još poznatiji kao osnivač „Plejboja“, najpoznatijeg magazina za muškarce, živeo je u svojoj vili sa mnogobrojnim lepoticama. Međutim, javnosti će sada, u novoj emisiji o njemu, otkriti kakav je bio u svoja četiri zida i kako se odnosio prema devojkama.

– Trenutno se snima dokumentarac o vili. Producenti zovu devojke koje su živele u njoj – otkrila je ona za „Dejli Mejl“.

Iako je rekla da nije prisustvovala nijednom incidentu, Karla je dodala da je čula „mnoge grozote o pokojniku“.

– Nikada nisam imala ružno iskustvo s njim, ali mnogo je devojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lepo. Nekada je držao osam devojaka zatvorenih u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na svu sreću, meni se nikada ništa loše nije dogodilo. Dok sam živela u vili, Hju je već bio oženjen, tako da mogu slobodno reći da sam jedna od retkih koje su dobro prošle – rekla je Karla.

Dodala je i da su joj mnoge devojke rekle da je „prava srećnica“ što nije ranije došla, već tek pošto se Hefner oženio. Tvrdi i da je Hju znao da će te stvari kad-tad izaći na videlo, ali da nije mario.

– Devojke su znale u šta se upuštaju kada su pristajale na njegove uslove, a htele su da svoje živote zamene za karijeru. Svakako, neke od stvari koje su se dogodile su užasne i to nikako nije bilo u redu – otkrila je ona.

Inače, prva „zečica“ koja je javno progovorila o životu u “Plejbojevoj’ vili bila je Holi Medison, koja je s Kendrom živela kod Hefa sedam godina.

– Morala sam da se ponašam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki je dovodila gomilu žena u njegov krevet i jasno mi je zašto je to radila – što je više njih bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks s njim – otkrila je Holi u autobiografiji koju je objavila pre tri godine.

I Kendra je pričala o seksu s Hjuom.

– Da bih preživela te noći, bila sam pijana i drogirana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla to da izbegnem – rekla je ona jednom prilikom.