MODEL ZA HLADNIJU ZIMU

Sašivene na originalan način od pažljivo odabranih materijala, vijetnamke predstavljaju gotovo neuništiv komad zimske garderobe, sa praktično neograničenim rokom trajanja ukoliko se pravilno održavaju.

 

Zimska garderoba, kakvu kombinaciju odabrati za taj period godine? Izbor između onoga u čemu je udobno i onoga što će Vas sigurno zaštiti od hladnoće, a da se opet sve to uklapa i u Vaš stil odevanja. Izbora je zaista mnogo, ali mi smo tu da Vam pomognemo da razmotrite još neke ideje.

vijetnamke

Jakne vijetnamke M65

Naša posebna preporuka u izboru jakne za zimski period je M65 jakna ili popularna vijetnamka. Ova zimska jakna predstavlja savršeni spoj otpornosti, fleksibilnosti i udobnosti. Ovaj neverovatno praktičan komad odeće je produkt američke vojske, u čijem je sastavu ona bila dugi niz godina. Ime je dobila po vijetnamksom ratu jer je u tom periodu počela da se upotrebljava.

Ova jakna je svoju najveću popularnost u civilnim sektoru doživela pre desetak godina kada postaje nezaobilazni deo odeće mnogih pojedinaca, ali i određenih subkultura koje su je prihvatile kao deo svoje civilne uniforme. Možda je možemo smatrati i jedinim komadom odeće koji je bio prihvaćen i od strane buntovne omladine, ali i od onih u čijem poslu i aktivnostima je ona predstavljala više od hira.

Svi ljubitelji lova, ribolava, kao i obožavaoci rok muzike, ovaj model zimske jakne stavljaju daleko na prvo mesto prilikom kupovine.

Vjetnamka proizvedena odnosno sašivena na originalan način od pažljivo odabranih materijala, predstavlja gotovo neuništivu jaknu, sa praktično neograničenim rokom trajanja ukoliko je pravilno održavana. Za jače i hladnije zime ovom modelu jakne se mogu pridodati zimski ulošci čime se njena univerzalnost u upotrebi povećava.

Uložak se postavlja unutar jakne, na leđima, grudima i  rukavima, i to u dužini cele jakne. Uložak se pričvrsti dugmadima za samu jaknu. Jakna M65 vijetnamka ima na svojoj prednjoj strani četiri džepa simetrično raspoređena i na istoj međusobnoj razdaljini. Dva džepa se nalaze na grudima, a druga dva su u istoj ravni ispod njih. Donji džepovi su prevashodno namenjeni za držanje ruku. Čak se i u ovakvom rasporedu džepova može preopoznati vojnička disciplina.

Jakna ima dva učkura ili kanapa; jedan se nalazi oko pojasa i možete „strukirati“ jaknu. Popularna scena iz filma Rambo (pogledajte sliku). Drugi učkur je da donjem kraju jakne čijim zatezanjem sprečavate da vam vetar dopre do tela.

Rukavi imaju dodatak da pokrijete spoljašnji deo šake ukoliko vam bude hladno na rukama. Takođe, trouglasti deo možete da savijete tako da rukav bude poravnat.

Rajsferšlusi su izrađeni od metala u zlatnoj boji. Vrlo su masivni, otporni i lako se zakopčavaju. Ako ste neko ko preferira praktičnost i udobnost, ova jakna Vas neće izneveriti.

Brandit vijetnamke

Pozivamo Vas da posebnu pažnju obratite na jakne sa uloškom M65 Vijetnamke, koje nudimo u različiim kombinacijama boja i veličina. Ako ste pažljivo pročitali tekst o ovoj vrsti jakni znaćete zašto bi njima trebalo da posvetite pažnju.

Ako preferirate jednobojnu kombinaciju nudimo:

Takodje ako ste ljubitelj maskirnih boja ove jakne nudimu i u tim bojama:

Posebno ističemo da su sve ove jakne na popustu i da ovakav model možete kupiti i po neverovatnim cenama od 5900 din, što je složićete se veoma dobra cena za ovakav model jakne.

Za kompletniju sliku kvaliteta ovih proizvoda podsećamo da je reč o Brandit firmi, iz Nemačke, tačnije Kelna. Firma iako se ne može pohvaliti tako dugom istorijom postojanja, ono o čemu možemo govoriti je svakako kvalitet, kojem svedoče iskustva korisnika koji su imali priliku da se sretnu sa njihovim proizvodima. Poznati su i njihovi veoma kvalitetni rančevi i drugi modeli jakni, poput jakne Lord ili Winbreaker, popularnog modela koji se navlači na glavu.