ZA DUPLO TIPKANJE

Korisnici žele da imaju dva Viber naloga na istom uređaju i pored svih ograničenja, koja su tu sa manje ili više opravdanim razlozima.

 

Viber ima svoje razloge zbog kojih ne dozvoljava da se njegova aplikacija koristi istovremeno na dva naloga na istom uređaju. To je onemogućeno čak i kada telefon sa Dual SIM podrškom (i bez nje) ima i “Blizanac aplikacije“ meni, koji omogućava da na istoj aplikaciji budete prijavljeni sa dva naloga.

dva viber naloga

Jedno od popularnih rešenja i već ispitanih je korišćenje dodatne aplikacije, koja će omogućiti korišćenje dodatnog, virtuelnog prostora, u koji ćete instalirati Viber, tako da se on “ne sudara“ sa već instaliranom aplikacijom. Aplikacija o kojoj govorimo je Parallel Space i nikako je nismo odabrali tek tako. To je već dugo dostupna, proverena i pouzdana aplikacija, koja ne sadrži malver ili radi loše. Svakako vam to potvrđuju i ocene, Parallel Space je ocenilo preko 2.6 miliona korisnika ukupnom ocenom 2.6, a instaliralo ju je preko 100 miliona korisnika.

Aplikacija je besplatna i dostupna za Android uređaje na linku. Ne postoji Parallel Space za iPod, iPad ili iPhone uređaje.

Kad instalirate aplikaciju odaberite Viber, unesite nov broj, koji već imate na svom Dual SIM telefonu ili koji je aktivan u tom trenutku, kako biste primili broj za aktivaciju i to je to. Nema instalacije Viber aplikacije ponovo, a obaveštenja rade u realnom vremenu, kao i na uobičajenoj Viber aplikaciji, s tim što morate da uđete u Parallel Space aplikaciju, kako biste pročitali Viber poruke. Ako se desi da propustite neko obaveštenje o poruci to ćete videti u Parallel Space-u, jer Viber ikonica ima kružić sa brojačem nepročitanih poruka na sebi. Isti je slučaj i sa pozivima – obaveštenja rade u realnom vremenu i možete pozivati i voditi razgovore kao sa primarnom aplikacijom, dok će broj propuštenih poziva biti prikazan na isti način kao i za poruke.

Parallel Space mora da ostane aktivan u pozadini, što znači veću potrošnju baterije i interneta, ali ne toliko da ne biste koristili aplikaciju, ako vam je potrebna. Besplatna verzija aplikacije sadrži reklame za druge aplikacije iste kompanije, a Pro verzija ne sadrži reklame i možete da je prilagodite do najsitnijih opcija za sebe i dostupna je u Play Store-u za 10 dolara.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa korišćenjem ili vam aplikacija pravi probleme možete da kontaktirate tim podrške, koji je prilično brz i pomoći će vam da rešite problem.

Parallel Space omogućava korišćenje dvostrukih naloga u okviru istog uređaja za aplikacije Viber, Messenger, Facebook, Telegram, YouTube, WhatsApp, Chrome, Twitter i svih drugih sa podržane liste instaliranih aplikacija na datom uređaju (sve “klon“ moguće aplikacije će biti prikazane kad se bude dodavala nova aplikacija u Parallel Space).

Isprobajte ovu aplikaciju, pa nam javite utiske ili neko bolje rešenje za dva Viber naloga na istom uređaju, rado ćemo i to podeliti sa drugima!

Izvor: Mondo.rs