POD SJAJEM ZVEZDA

Kako izgleda astrološka karta Aleksandra Vučića i šta pokazuje horoskop predsednika Srbije kakva nam je budućnost. Da li su zvezde naklonjene Aleksandru Vučiću i Srbiji na čijem je čelu – piše AstroDulniker

 

Često me ljudi pitaju kad će Vučić da padne sa vlasti . .

Šta ćemo, obično se okrenemo astrologiji kad nas očaj preplavi, nemoćne od svih konkretnih poteza koje smo pokušali i koji su propali. Da vidimo kako izgleda horoskop Aleksandra Vučića.

Ako je verovati podacima koji su dostupni, Aleksandar Vučić je rođen 5. marta 1970. godine u 13 časova u Beogradu.

Aleksandar Vučić je Riba sa podznakom Raka.

Natalna karta i Horoskop Aleksandra Vučića - Astrološka karta predsednika Srbije

Moja draga prijateljica i odličan astrolog Jovana Lučić Gajić kaže da tamo gde u natalnoj karti padne polje Raka tu čovek pokazuje osobine koje su tipične za njegovo podneblje, narod i kulturu.

S obzirom da Vučiću Rak pada u prvo polje (JA) to znači da je on lično tipičan predstavnik našeg naroda. On doživljava sve kao tipični Srbin i ponaša se kao tipični Srbin.

Mesec vlada znakom Raka pa da bismo malo kompletirali sliku o njemu, bitno je da pogledamo gde se nalazi njegov natalni Mesec i kakve aspekte ima, a njegov Mesec je u Vodoliji u 8. kući.

Jedan opis za Mesec u Vodoliji mi se urezao u pamćenje, naime veliki Mile Dupor je negde napisao „Voljen čak i kad je zao„.

I to se skroz uklapa u sliku o Vučiću, čak i kad smanji penzije penzionerima on je i dalje voljen i to najviše s njihove strane, jer je najtipičniji Srbin u ovom trenutku penzioner i oni vole taj njegov Mesec čak i kad ih direktno pljačka.

Zanimljivo je da Mesec u natalnom horoskopu državnika predstavlja narod, s obzirom da Mesec u horoskopu našeg aktuelnog predsednika predstavlja i njega samog, onda nije čudo što on sebe doživljava kao narod, ono – Narod to sam ja.

On zato savršeno ume da se obrati prosečnom glasaču, jer je to on sam . . ne treba njemu marketing stručnjak, samo da pusti sebe da bude ono što jeste.

S obzirom da je taj Mesec, kao što sam već rekao, u Vodoliji (promene, reforme) onda on sebe doživljava kao reformatora, a isto tako ga doživljava i tipičan Srbin.

Vučić i ne bi mogao da opstane na vlasti da na bilo koji način promeni taj kurs „reforma“ jer znakom Vodolije vladaju Uran koji je, rekoh već, planeta reforme i promene, ali i Saturn koji je planeta istorije, tradicije, dogme . .

Uran (reforme) iz Vučićevog horoskopa podržava taj Mesec (narod) dobrim aspektom iz 4 polja (temelj, porodica, rodni grad), a Saturn iz desetog (uspeh, životni zenit) pravi izuzetno loš aspekt na tu celu priču.

Iz njegovog natala je bilo jasno da će se desiti zaokret u politici kad stigne na vlast, jer je njega na vlast u Srbiji dovela konzervativna Srbija (Saturn u 10), ali trenutkom osvajanja vlasti on okreće leđa konzervativnoj Srbiji i okreće se Uranu u 4, postaje progresivni reformator.

Dispozitor i tog Urana i tog Saturna je Venera u Ribama, što je na prvi pogled dobro, međutim zbog snažnog aspekta sa Plutonom (cepanje, razaranje) njegova reformistička će završiti isto kao i njegova konzervativna i ratnohuškačka politika.

Obesmisliće je i napustiti.

Mnogo toga je jasno iz predsednikovih zvezda (osim trenutka kad će pasti s vlasti, ili je mene samo strah da kažem da će to biti tek za 4 ili ne daj bože tek 7 godina).

Vučićev Mesec ima „široki“ kvadrat sa Saturnom i Marsom, što između ostalog daje i glomaznu građu, ali i sklonost depresiji, kao i osećaj da ga neko stalno napada – Mars (napad) u širokom kvadratu sa Mesecom (on lično, ali i njegov narod).

Inače, Mesec (on i narod) u osmoj kući je sklon fobijama, paranoji, pa mi zato imamo transfer njegovih strahova i stalno vlada osećaj da imamo kolektivnu šizofreniju.

Kad se na to doda i Saturn u lošem aspektu jasno je neprestano rušenje njegovog i našeg ugleda, trpnja od inferiornih, neprihvatanje njegovih reformi među drugosrbijancima.

Horoskop Aleksandra Vučića - Astrološka karta predsednika Srbije

Horoskop Aleksandra Vučića predsednika Srbije

Kratka napomena za astrologe:

Striktno gledano Aelksandar Vučić nema kvadrat Marsa i Meseca, međutim duboko verujem, a i praksa mi je do sad pokazala da se karta mora sagledati u celini, te da držanje u okvirima jednog aspekta vrlo često daje promašena tumačenja.

Vučićeva konjukcija Saturna i Marsa je jedna priča i ona kao takva preko Saturna aspektuje njegov Mesec i kroz nju Mars i te kako ima uticaja na taj Mesec, što je i očigledno u samoj praksi.

Svega tu ima da se priča, Merkur u osmom polju u kvadratu sa Neptunom daje patološkog lažova, hipnotizera, s obzirom da je u pitanju Merkur u Vodoliji to je stalno neka priča o budućnosti, napretku, reformama kojih naravno nema nigde.

Međutim da ne bih ponovo pisao do prekosutra, ostalo je da kažem kako mislim da će se aspekti na nebu postaviti prema njemu i nama u sledeće dve godine.

U prvom delu sam napisao da je bilo potpuno jasno da će Vučić dolaskom na vlast promeniti politiku. U tom trenutku, tranzitni Saturn mu je prolazio kroz četvrto polje (vrlo čest slučaj da političar dolazi na vlast, naročito u teškoj situaciji za narod i državu), a ujedno je taj tranzitni Saturn prelazio preko Vučićevog natalnog Urana (drastična promena, lična revolucija, iz starog u novo), tako AV dolaskom na vlast od „100 njihovog za jednog našeg“ postaje „Evropa nema alternativu„.

Ta situacija je posebno zanimljiva za ovu i sledeću godinu, jer sledeće godine tranzitini Uran stiže do njegovog Saturna i nije isključeno da ga taj aspekt „Vrati na fabričke postavke“, ako tome dodamo da će krajem 2019 godine tranzitni Saturn ući u Vučićevo sedmo polje, postaje vrlo izvesno da priča sa priznanjem Kosova neće ići kako je on zamislio, te da će zarad ostanka na vlasti morati da zategne odnos sa Evropskim šefovima, što će dodatno zakomplikovati našu inače nezavidnu situaciju.

Taj Uran se inače i sad već nazire u narodu čija dosadašnja proevropska elita polako počinje da nameće „odbranu Kosova“ kao ipak bitnu stvar za Srbiju (to je taj astrološki kontraobrt Vučićevoj transformaciji iz 2012), a sve to je dodatno podržano i Saturnom u Jarcu čiji nam je prošli prolazak kroz ovaj znak doneo Miloševića, Gazimestan i procvat srpskog nacionalizma . .

Dakle sa Saturnom Jarcu (procvat našeg nacionalizma) u Vučićevoj sedmici (redefinisanje partnerskih odnosa) počeće jak pritisak moćnih neprijatelja (dosadašnjih saveznika) da ispuni ono što je obećao i posmatrajući samo njegov natal za njega samog ne postoji dobitna kombinacija.

Dakle, pritisak Urana sa vrha (revolucija) i Saturna iz sedmice (moćnici) stavlja ga između nakovnja i čekića.

Takođe Saturnu se u Vučićevom sedmom polju pridružuje i Pluton što je školski primer raskida partnerskih odnosa i eventualno nekih novih partnerskih aranžmana kasnije.

Na ličnom planu to može biti još jedan razvod.

Vučićev Mars (radi) u Ovnu (za Nemce) pre ili kasnije ponovo postaje njihov neprijatelj zbog Saturna na koji taj Mars nailazi.

I taman se mi ponadam da mu gledamo u leđa, međutim, okolnosti u svetu, (zbog Urana u Biku sledećih osam godina), a naročito u Evropi se menjaju u pogledu sve zategnutijih odnosa između Hrišćana i Muslimana, te pritiska UN i Davosa na članice Evropske unije da se migrantima daju prava na rad i normalno ekonomsko funkcionisanje (Uran u Biku – rušenje ekonomskog sistema) što vodi u dalje unutrašnje probleme EU, rast nacionalizma i pobunu protiv trenutnih garnitura i sistema. U toj situaciji vrlo je moguće da će Srbiji i Vučiću biti delimično progledano kroz prste po pitanju Kosova i on će se u poslednjem trenutku okrenuti nacionalizmu (ono – ON ne da Kosovo) i vrlo verovatno je da će ponovo izaći kao pobednik u priči, spletom okolnosti, a ne sopstvene umešnosti.

Uran u Biku će doneti drastične promene u svetu, pa će karte biti iznova raspodeljene, a veliki broj ranijih planova i dogovora će pasti u vodu.
Vučić je Riba, pa će mu ta voda i planovi u vodi savršeno ići na ruku, da ne kažem na peraje . . mi ćemo naravno i dalje disati na škrge.

P.S.

Od poslednje trećine avgusta do poslednje trećine septembra ću imati neke radove na imanju, goste, obaveze, pa ću astrološke konsultacije u tom periodu svesti na minimum, tako da praktično još nedelju dana ću moći da zakazujem termine za konsultacije, a posle toga će se čekati kraj septembra . .

Znači neću moći da vam tako lako izađem u susret sa onim „Molim te, daj sad, umirem, ako ne vidim u sledećih pet minuta šta kažu zvezde, bacam se sa zgrade“

Da ne bude posle da vas nisam obavestio na vreme …

 

AstroDulniker

Izvor članka i više o temi pročitajte na FB page strani: AstroDulniker