ANTIHRIŠĆANSKI PRAZNIK

Zbog proslave „Noći veštica“, jedna majka poslala je pismo upravi osnovne škole u koju ide njeno dete kako bi izrazila svoje duboko neslaganje sa obeležavanjem ovog praznika, koji nije u duhu pravoslavlja.

 

Društvenim mrežama kruži pismo majke pravoslavne veroispovesti, koja je uputila pismo državnoj osnovnoj školi, zbog naređenja deci da donesu „veštičje“ rekvizite i slave američki, satanistički praznik „Noć veštica“.

zbog proslave noći veštica

Pismo majke D. M. iz Beograda prenosimo u celosti:

„Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik „noć veštica“, koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obaveštavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.

Mi smo Svetosavci i živimo u pravoslavnoj Srbiji i nismo zapadna kolonija koja će da potpisuje pakt sa đavolom, a ovo što vi radite je direkno povezivanje sa mračnim silama. Ma koliko da vam deluje smešno i zabavno, ovo nisu stvari za igru.

Mi smo izraženo religiozna porodica i po Ustavu ove zemlje imamo pravo da slobodno ispovedamo i čuvamo veru svojih predaka, tako da je vaš predlog u direktnoj suprotnosti sa našim poimanjem života i pravih vrednosti.

Vaš izgovor ne sme da bude da je to američki praznik i da su deca obavezna da po školskom planu i programu pokazuju naklonjenost naciji koja nas je uništila, zasula uranijomom i doprinela da su naše klinike prepune bolesnih ljudi, žena i dece, baš zbog tih koji uporno rade na satanizaciji ove mučeničkom krvlju natopljene zemlje.

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas. Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana“.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd.