PREDVIĐANJA ZA 2019. GODINU

U 2019. različiti položaji planeta će imati vrlo izraženi dualni i polariziran utjecaj na čovječanstvo u cjelini, što znači da će 2019. godina biti vrlo turbulentna.

 

Saturn koji će krenuti srednjim stupnjevima Jarca zahtijevati će puno vremena i pažnje u izgradnji onoga što je važno i očuvanja integriteta. Tako će ova 2019. biti zapamćena po napretku i rastu svijesti kod ljudi. Razlike među narodima i rasama bit će sve manje.

horoskop za 2019

Ulaskom Urana u znak Bika čovječanstvo će shvatiti da je nužna svijest o očuvanju planete. Krajem 2019. doći će do velikog pomaka u dobivanju čiste energije u fuzijskom reaktoru. Dogoditi će se i nova otkrića u istraživanju svemira i Marsa.

Retrogeni Merkur donijet će mnogim osobama koji su na čelu svjetskih udruženja i vlasti, suočavanje sa samim sobom i priliku za zaokret kada razmisle o prošlosti.

Pročitajte: opći horoskop za 2019 i ljubavni horoskop za 2019

Hrvatska će u 2019. godini prosperirati više nego što bi itko pomislio zbog pojave novog i jedinstvenog startupa – takozvanog jednoroga, koji će preokrenuti dugoročne negativne trendove. Iseljavanje će se početi smanjivati i dio će se iseljenih vratiti kući. Velika iznenađenja su moguća na predsjedničkim izborima i naglom porastu popularnosti populističkih stranaka.

U 2019. godini Amerika će biti u velikim brigama zbog predsjednika Trumpa. Zbog velikih demonstracija ljevice, moguće je da će biti ucjenjen povući se s mjesta predsjednika, a na njegovo mjesto bi mogla doći osoba koja do sada nije toliko javno eksponirana. Međutim velika je i vjerovatnost da će se predsjednik Trump tim napadima odoljeti i uspjesno zavrsiti mandat.

U idućoj godini doći će do sve jače suradnje između Sjeverne i Južne Koreje, također i između SAD-a i Kanade. Rusija će se naći  u problemima sa sve više nemira, a Putin će se suočiti s unutrašnjim problemima  u vidu špijunaže koja će na sve načine pokušavati maknuti ga s vlasti. Međutim, Putin će se izboriti i biti još jači, te trn u oku mnogim svjetskim moćnicima. Rusija će vršiti veliki pritisak na Tursku,te će se srediti njeni odnosi sa Sirijom. Veliki preokret će se dogoditi i u odnosima sa Ukrajinom.

astrotarot

U  Europi će mnoge zemlje imati probleme s poplavama koje će biti velikih razmjera, ali će se pojačati kontrola i zaštita. Tu će najviše stradati Češka, Mađarska, Velika Britanija. Kanadu i Australiju će zahvatiti veliki požari.

Pomrčina sunca u ljeto 2019. označit će početak velikih problema za Katoličku crkvu, te i sve ostale kršćanske crkve. Napadi će se pojačati i sa strane islamskih ekstremista, ali i sekularnih društava.

Također očekuje nas velika eksplozija nasilja na Bliskom istoku.  Iran i Saudijska Arabija će ući u otvoreni sukob. Novi val migranata je neizbježan, međutim nova politika EU i uspostava vojske na vanjskim granicama će smanjiti njihov priliv.

U Kini će biti velikih problema zbog recesije i dugova, ali će se trgovinski rat s SAD okončati što će dati novi zamah svijetskoj ekonomiji.

AstroTarot – Vaš Prozor u Budućnost! Zabavite se uz naše besplatne servise: tarot  horoskop  rune  numerologija