ZABAVA I ZA DECU I ZA ODRASLE

Deca u našim životima treba da budu saputnici i zajedno sa nama istražuju svet u kom živimo. Složićete se sa nama da sa dolaskom dece u porodicu dolazi do velikih promena. Od onih koje namirnice u kući dominiraju, šta se gleda na TV-u, kako se provodi slobodno vreme pa i do toga gde se ide.

 

Primećujem da roditelji izbegavaju da sa decom posećuju javna mesta kao što su restorani i kafići, te preferiraju da budu u onim delovima grada gde su parkovi, šetališta, kejevi i igraonice. Ovaj tekst je nastao sa željom da se razbije predrasuda da sa decom ne možete otići u restoran.

igraonicama za decu

Nudimo 5 najboljih restorana u Beogradu koji imaju igraonicu i kutak za decu. U njima ćete se osetiti dobrodošlo, i ako se vaše dete zaplače ili počne glasno da peva ili viče, neće vam biti neprijatno.

Ovo je lista od 5 restorana u Beogradu i okolini u kojima su deca dobrodošla.

1. Restoran Palazzo Pitti

Restoran se nalazi na Košutnjaku u ulici Luke Vojvodića 18. Ovo je jedan porodični restoran sa prelepim pogledom ka obroncima Avale. Velika terasa okružena zelenilom je zaštitni znak ovog restorana. Restoran u ponudi ima i dečiji meni i prelepu zastakljenu igraonicu za decu.

Igraonica je zastakljena i možete gledati svoju decu dok ručate sa prijateljima. Osoblje je ljubazno i uslužno, a u okviru igraonice angažovani su animatori. Deci je na raspolaganju  3D lavirint, trambolina, tobogani, lijana, zid za penjanje, baby kutak i mnogobrojni drugi sadržaji.

Restoran takođe nudi uslugu proslave rođendana gde se sa menadžerom restorana možete dogovoriti oko detalja. Radno vreme radnim ranima je od 14 do 23h , a vikndom od 10 do 23h.

2. Restoran Dušanovo carstvo

Ovaj restoran se nalazi na obodu zvezdarske šume u blizini Gradske bolnice. Ovo je takođe jedan porodični restoran koji se nalazi u prirodnom hladu, sa velikim dvorištem i igraonicom na otvorenom i zatvorenom. Igraonica je bogato opremljena plišanim i drugim igračkama kao i kućicom za skrivanje.

Pored sigurnog i zabavnog okruženja za vaše dete, restoran nudi ukusnu hranu, dobru kafu i sjajne kolače i torte kako bi užitak bio kompletan.

Tačna adresa restorana je Vojvode Sime Popovića 11, a radno vreme svim danima od 09 do 23h.

3. Restoran Sač kod Nike

Nalazi se u Zemunu, adresa Dobanovačka 56. Ima prelepu veliku baštu van gradske buke i vreve u kojoj deca, ali i njihovi roditelji uživaju. Ovaj porodični restoran nudi odličnu hranu, ali i zabavu kako za decu tako i za odrasle.

Pored samog restorana nalazi se kuglana na 1200 m2 gde deca sa svojim roditeljima mogu da uživaju u kuglanju, bilijaru i drugim zanimljivim aktivnostima za decu. Radno vreme ovog restorana je od utorka do nedelje 10-24h.

4. Restoran Ćirilica

Ovaj restoran je pravi raj za sve ljubitelje tradicionalne kuhinje i užitka sa porodicom. Nalazi se na u blizini luksuznih apartmana na Novom Beogradu u ulici Antifašističke borbe 23. Pored prelepog tradicionalnog ambijenta uživaćete u toploj i prijatnoj atmosferi sa uslužnim osobljem.

Deca su u ovom restoranu i više dobro došla. Restoran poseduje veliko dvorište sa toboganima i ljuljaškama za letnje dane, a tokom zimskih je obezbedio malu igraonizu sa igračkama kako bi i  najmlađi uživali u poseti. Radno vreme ovog restorana je svakim danom od 09 do 23:45h.

5. Restoran ForS

Ovaj restoran se nalazi nešto dalje od centra grada, ali je idelano rešenje ukoliko želite da se odmaknete od gradske gužve i buke. Nalazi se u ulici Surčinska 56e sa obezbeđenim parkingom.

Restoran poseduje igraonicu površine 210 kvadratnih metara, 3D lavirint sa toboganom, lijanu, teren za fudbal sa veštačkom travom, mostić, kavez sa lopticama, kućicu i tako dalje. Iz zatvorene igraonice se može izaći u baštu sa veštačkom travom koja ima ljuljaške, tobogane i klackalice.

Restoran je internacionalne kuhinje tako da ćete uživati u simfoniji ukusa i najboljim vinima. Restoran se bavi i organizacijom rođendana.

Ukoliko ne živite u Beogradu, a želite da obradujete svoju porodicu vikend izletom u prestonici, rezervišite neki od najboljih apartmana u Beogradu kako bi vaš boravak i užitak bio kompletan.