BESPLATNA LUTKA LJUBAVI

Saznajte šta su hobotnice čudesnice i kako se prave pletene lutke za prevremeno rođenu decu koja su u inkubatoru. Heklana lutka za bebu kao zamena za pupčanu vrpcu.

 

Hobotnice Čudesnice nisu klasične igračke za decu već isključivo pomoćno medicinsko sredstvo za prevremeno rođene bebe.

Kako izgledaju hobotnice čudesnice heklane lutke za prevremeno rodjenu decu u inkubatoru

Svaka Hobotnica Čudesnica izrađena je od oko 25-30 gr 100% pamučnog konca, 20-ak gr antialergijskog silikonskog punjenja i neizmernih jedinica čiste ljubavi.

Verujemo da, osim što bebe njihovi kraci podsećaju na pupčanu vrpcu, one takođe u sebi nose ogromne količine pozitivne energije protkane tom ljubavlju, te da sve to skupa pomaže sićušnim borcima da prevaziđu kritičan period, kako potvrđuju mnogi lekari širom sveta.

Naš cilj je da ljubavlju pomognemo koliko god je moguće, jer jedino ljubav nadahnjuje i ona je najsnažnije oružje. Stoga, budimo ljubav, širimo ljubav, jer samo tako ćemo pomoći i sebi i svima oko nas.

Kako se koristi hobotnica čudesnica?

Kada bebe koje su u inkubatorima uhvate krak Hobotnice Čudesnice osećaju se sigurnije jer ih on podseća na pupčanu vrpcu, pa budu mnogo smirenije, a tada mnogo manje čupaju sonde (vraćanje sondi ili bilo koji drugi nadražaj iz spoljašnje sredine dodatno uznemiruje bebe).

Zbog svojih dimenzija Hobotnice Čudesnice nisu preporučljive za decu mlađu od 3 godine.

Za bebe u inkubatorima jesu, jer one imaju dvadesetčetvoročasovni nadzor medicinskog osoblja, i u tom smislu Hobotnice Čudesnice su potpuno bezbedne.

Objašnjenje: Bebe u inkubatorima imaju samo refleks da nešto uhvate, ali ne i da stavljaju u usta. Kada malo poodrastu, bebe sve stavljaju u usta i zato Hobotnice Čudesnice, pogotovo malih dimenzija, nisu 100% bezbedne za njih.

Šta su hobotnice čudesnice - heklane lutke za prevremeno rodjenu decuOvo je Jovana, naša majušna beba a opet ogroman borac. Rođena je sa samo 550 grama, a danas teži 1200 grama. Ona je beba zbog koje je ceo projekat i pokrenut u Srbiji.

Najviše vremena provodi sa svojom Hobotnicom Čudesnicom. Hvala puno Jovaninoj mami koja nam je poslala fotografiju i dozvolila da je objavimo.

Hobotnice čudesnice su besplatne za prevremeno rođenu decu!

Ako dobijete informaciju o prodaji Hobotnica Čudesnica za prevremeno rođene bebe obratite sa nama na našu FB stranu.

Molimo vas, nemojte ih kupovati, ovo je humanitaran projekat, novcu ovde nema mesta. Takođe, Hobotnice Čudesnice koje su kupljene možda i nisu po standardima za inkubatore.

Ukoliko je nekome potrebna Hobotnica čudesnica, neka se javi nama i mi ćemo rado pokloniti.

Zato i postojimo!

Izvor texta i kontakt adresa za hobotnice čudesnice je:

https://www.facebook.com/HobotniceCudesnice/