NOVA NADA LATINO POP ZVUKA

Juan Camilo Gonzalez (Huan Kamilo Gonzales), poznatiji kao JC Gonzalez, multitalentovani je umetnik, koji polako nalazi svoje mesto među zvezdama u SAD, ali i širom sveta.

 

Da li ste se nekada zapitali ko je zgodni mladić koji je u seriji Victorious, tačnije u epizodi „Preživljavanje najtoplijeg“, na plaži u zagrljaju sa Arijanom Grande? To je JC Gonzalez, mladi umetnik koji je svojim glasom ali i izgledom osvojio srca mnogih tinejdžerki!

jc gonzalez

Juan Camilo Gonzalez (Huan Kamilo Gonzales), poznatiji kao JC Gonzalez, višestrani je umetnik, koji polako zauzima svoje mesto među zvezdama, kako u Americi tako i širom sveta.

Može se pohvaliti raznim ulogama u serijama i filmovima kao što su „Parks and Recreation“ (Parkovi i rekreacija), „Locked Up Abroad“ (Ćorkirani u inostranstvu), „Big Time Rush“ (Big tajm raš) i mnogim drugim. Svoju karijeru započeo je ulogama u reklamama za Hondu, Nintendo, Ford…

Kao dete, preselio se iz rodne Kolumbije u Ameriku kako bi njegov mlađi brat dobio adekvatno lečenje, jer boluje od retke bolesti.

Nakon prijavljivanja na audiciju za „Making Menudo“ (Stvaranje Menuda) njega je primetio poznati pevač Luis Fonsi, koji ga je odabrao da bude član ovog benda.

JC je do sada snimio dva albuma, koji su kombinacija engleskog i španskog jezika. Kada su ga novinari pitali zašto kombinuje dva jezika, on je odgovorio:

„Niko nije odabrao gde će se roditi. Imajući to na umu uvek pokušavam da dam univerzalnu poruku kroz svoje pesme, bez barijera bilo koje vrste.“

Kao umetnik JC Gonzalez nastavlja da raste iz dana u dan. On raste sa svojom muzikom, a njegova muzika raste sa njim. Kao i većina mladih umetnika i JC Gonzalez koristi društvene mreže kako bi širio svoju muziku.

„Mogućnost da napravimo karijeru i kreiramo novi talas u muzici su nam na dohvat ruke. Imam fanove u Kini, Francuskoj, Indiji i mnogim drugim zemljama. Mnoge stvari se menjaju, pa morate promeniti i mišljenje da biste videli svet kakav jeste“, zaključio je on.

Na žalost, jedno vreme je morao da prestane da se bavi muzikom, zbog bolesti svog oca, kome je dijagnostikovan karcinom. Želeo je da provodi vreme sa njim, jer kako kaže, porodica mu je ispred karijere! Ali sada se polako vraća svojoj ljubavi…

Njegov pozitivan pogled na svet, pored svih problema koje je imao, nešto je što ga izdvaja od drugih umetnika. JC Gonzalez želi da donese nešto drugačije, poruku koja nadilazi slavu i zabavu. Nadamo se da ćemo ga uskoro videti u nekoj novoj ulozi na filmu, jer njegov talenat i harizma kojom pleni zaslužuju da bude vidjen bezbroj puta.

Poslušajte pesmu „Equation of Love“ (Jednačina ljubavi) u izvođenju JC Gonzaleza!

Autor: Tatjana Ilić