ZASPAO UZ MUZIKU

Jedan Eplov korisnik sa Tajvana je progutao AirPod slušalicu kad je zaspao dok je slušao muziku na ovim bežičnim slušalicama.

 

Ako biste nešto zamerili klasičnim slušalicama to je verovatno to što su većinu vremena njihovi kablovi zapetljani, ma koliko se trudili da se to ne dešava.

progutao airpod slušalicu

To je ono što vam se sa bežičnim Appleovim AirPods slušalicama ne može desiti. Ono što je njihova mana je što ih je lako zaturiti, posebno kada ih nosite u torbi.

Međutim, jedan Appleov korisnik sa Tajvana nije izgubio AirPod slušalicu u torbi, već u svom stomaku. Koliko god čudno zvučalo, Ben Hsu je izgubio svoju slušalicu u stomaku nakon što je zaspao sa slušalicama slušajući muziku.

Kada se probudio, pokušao je da nađe svoju slušalicu, i bio zapanjen kada je čuo da on, tačnije njegovo telo pišti kada je locirao nestalu slušalicu.

Požurio je u bolnicu gde je dobio laksativ, jer se, na kraju krajeva, to činilo boljim rešenjem od operacije.

Dan kasnije Ben Hsu je na železničkoj stanici pojurio u toalet jer je AirPod bio spreman da “se rodi drugi put”. Detalje ćemo ovde preskočiti iz razumljivih razloga.

Na kraju, Ben Hsu je osetio veliko olakšanje, ne samo zbog očiglednog razloga, već zato što je AirPod još uvek radio sa gotovo polovinom baterije.

“Baterija je još uvek bila 41%! Bilo je neverovatno”, rekao je za on za Daily Mail.

„Proverio sam ispod prekrivača i pogledao okolo, ali nisam mogao da je nađem – onda sam shvatio da zvuk dolazi iz mog stomaka“, objasnio je on, dodajući da nema pojma kako je AirPod završio u njegovom stomaku.

Apple očekivano nije rekao ni jednu reč o ovom „incidentu“. Ali Ben Hsu je iz ovog iskustva saznao dve stvari: prvo, Appleove bežične slušalice su neverovatno izdržljive i drugo, njegov sistem za varenje je u odličnom stanju.

Izvor: Informacija.rs