POSLASTICA

Kada vam se jede nešto osvežavajuće, pravi izbor u tim trenucima su lagani i brzi dezerti.

 

Pripremanje hrane u vrelim letnjim danima nije omiljena aktivnost ni strastvenim zaljubljenicima u kulinarstvo. Tek onima manje veštim se nakon napornog dana na poslu od te pomisli zavrti u glavi.

a la krem

Ali šta kada se najave gosti ili vam se jednostavno jede nešto osvežavajuće? Pravi izbor u tim trenucima su lagani i brzi dezerti.

Iz Mlekare Šabac stiže proizvod, A la Krem, koji i najjednostavniji recept transformiše u osvežavajući kolač. Zahvaljujući Krem A la Kremu, već pri prvom zalogaju ćete zaboraviti na svaki utrošeni minut proveden u pripremi poslastice.

Napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi, u pakovanju od 250g i 2kg, ovaj namaz kremaste strukture i prijatnog ukusa pravi je izbor za jelo i kolače, a pre svega filove, čizkejkove i rolate.

Trajnost se postiže posebnim tehnološkim postupkom bez aditiva i konzervansa, što je razlog više da se A la Krem nađe u vašem brzom slatkom receptu. Odlično se kombinuje sa sezonskim voćem, južnim voćem ali i čokoladom.

Zato, sjedinite A la Krem sa vašim omiljenim sastojcima, pretvorite ih u najlepšu osvežavajuću poslasticu i uživajte u ukusu leta u inat visokim temperaturama! Slatki rolat sa voćem, kremasti kolač, brzi čizkejk ili nešto četvrto? Izbor je na vama.