METRO PLATFORMA ZA SVE

Svako može da se prijavi na Metro platformu i sazna gde je najbliža akcija, a vlasnici radnji, kafića i restorana dobiće od Metroa robu za akciju – Dan sopstvenog poslovanja

 

Kako će vlasnici kafića, malih trgovinskih radnji i restorana 8.10.2019. godine reći HVALA svim svojim mušterijama?

Prijava za metro platformu akcije

Svi mi volimo da kupujemo u malim radnjama, popijemo kafu u lokalnom kafiću, jer  vlasnici znaju šta volimo i šta obično tražimo, pitaju za naše ukućane. Oni postaju važan deo naših života.

Za takve biznise zaista možemo reći da  imaju „dušu“. Međutim, to nije dovoljno za njihov opstanak. Visoke cene zakupa prostora, razni porezi koje zakupci u velikim šoping  centrima ne moraju da plate, nabavka manjih količina sveže robe po konkurentnim cenama, pa prevoz robe i istovar na često (za kombije i kamione) nepristupačnim  lokacijama.

Sve su to problemi zbog kojih se vlasnici sopstvenog biznisa teško bore kako bi opstali. Zato im je neophodna podrška šire zajednice.

Prijava za metro akciju lokacije akcija8.10.2019-e obavezno pogledajte ovu Metro platformu i dobićete mali poklon

Na platformi koju je napravio METRO Cash & C arry pronaćićete specijalne ponude. Na primer, u lokalnom kafiću ćete uz kafu dobiti možda i kroasan.

Ako tog utorka, 8.10. budete gladni, pogledajte na platformi gde se nalazi najbliži restoran i šta je njihova posebna ponuda tog dana.

Lep gest zahvalnosti svojim stalnim mušterijama, zar ne?

A ko pomaže vlasnicima samostalnih biznisa?

Pa METRO. Znamo da ovo zvuči kao reklama, ali je važno pohvaliti velike sisteme koji su spremni da pomognu malim biznisima, ne samo posebnim popustima i podsticajima, već i obukom i savetima.

Tako već četvrtu godinu za redom METRO slavi Dan sopstvenog poslovanja, jer smatraju da je važno da se razvija i mala privreda, da se pomogne ljudima koji su se odlučili na rizik otvaranja sopstvenog biznisa.

Važno je biti „vidljiv“!

Ukoliko se radnjica ne nalazi u neposrednoj blizini naše kuće, teško da ćemo tamo svakodnevno kupovati. Pitanje je i da li znamo za sve male radnje u našem kraju?

Prijava za Metro platformu za kupce i radnje- Dan sopstvenog poslovanja

Naime, iako prema međunarodnim istraživanjima čak 33% ispitanika radije kupuje od samostalnih preduzetnika, 2/3 je reklo da ih teško pronalazi ili da nema informacije o njima. Njihovi proizvodi i usluge se često teško primećuju.

To ukratko znači da podrška koja u načelu postoji za samostalno preduzetništvo – u praksi ne stiže do preduzetnika, zbog njihove nedovoljne vidljivosti u široj javnosti.

Zato, ako ste i vi vlasnik sopstvenog biznisa, treba da se prijavite na besplatnoj platformi koja će vam pomoći da za vas saznaju i da vide vašu specijalnu ponudu, da možda postanu stalni kupci ili gosti. Kreirajte sami svoju ponudu OVDE.