AMAJLIJA ZDRAVLJA

Veliki homeopata James Kent objašnjava principe homeopatija i kako se ona koristi u lečenju. Takođe priča iz svog ugla koje bolesti je on izlečio.

Deo govora Dr Švarca (W.H. Schwartz) održanog na medjunarodnom homeopatskom kongresu u Americi 1922 godine o tome šta sve leči homeopatija.

Dozvolite da vam iznesem neke podatke koje je moj Majstor, akademik Dr Džejms Tejlor Kent (James Tyler Kent. A.M., M.D.) izneo u svom obraćanju Društvu homeopata (Society of Homeopathy), čiji je bio predsednik 1912. u Čikagu.

Dozvolite mi da, u svrhu uspostavljanja standarda koji bi drugi pratili, obznanimo svetu, šta možemo da uradimo homeopatskim tretmanom i šta sve homeopatija leči.

Možemo izlečiti sve akutne bolesti, nebitno koliko su bolne i zloćudne:

– tifus i veliki kašalj se leče u roku od deset dana;

– grip, akutni bronhitis, zapaljenje pluća, remitentna groznica u roku od nekoliko sati;

– šarlah, difterija, intermitentna groznica, male i ovčije boginje za nekoliko dana;

– Septična groznice za nekoliko sati.

Jednom sam upitao Dr Kenta: „Šta možete učiniti za umobolne?“, jer sam znao za neka upečatljiva izlečenja koja je postigao.

Odgovorio je: „U našim ustanovama za umobolne lečimo otprilike pola pacijenata, ali da su podvrgnuti homeopatskom tretmanu pre nego što su zatvoreni, izlečio bih ih praktično sve, isključujući slučajeve imbecilnosti, tumora i epilepsije“.

Svi stručni homeopati mogu potvrditi da se u izjavu Dr. Kenta uverili u sopstvenoj praksi. Vaše lično iskustvo će potvrditi da je homeopatija amajlija pred kojom sve bolesti nestaju. Ona je specifična.

Pa ipak, uprkos tvrdnjama i dokazima koje je Dr Samuel Haneman izneo pre sto godina, objavama Dr Kenta od pre 20 godina, te uprkos vašem ličnom iskustvu, mi nismo ubrzali proces kojim bismo omogućili svetu, kako profesionalnom tako i laičkom, da sazna šta homeopatije može da uradi.

Kako mogu to da saznaju ako im mi to ne kažemo?

Golden Sweden Bitter -728x90

PRODUŽENJE ŽIVOTA

Homeopatija nije ograničena samo na neka oboljenja, već je primenljiva univerzalno na SVE BOLESTI.

Ali, ne može izlečiti SVE SLUČAJEVE, jer u nekima nema dovoljno vitalnosti da bi se uzdigli do izlečenja.

Postoji još jedno polje homeopatskog postignuća.

Bez straha da će me prozvati bilo koji stručni lekar homeopat, utvrdiću da bilo koji pojedinac može dodati mnogo godina svom životu tako što će homeopatskim konstitucionalnim lekom, ako ga uzme na vreme, vitalizirati svoje biće.

Čak i starije osobe koje bi umrle vrlo brzo mogu se, u mnogim slučajevima, podmladiti, vitalizirati i živeti mnogo duže, ali kvalitetno i kreativno, na radost svojih porodica.

Ova činjenica me je vodila da 1916 godine u jednom svom članku predvidim da gospodin J.D. Rokfeler (Rockefeller), bez sumje nadživeti 90 godina, jer sam znao da je njegov lekar, Dr Alonzo Ostin (Austin), vitalizirao ovog značajnog čoveka homepatskim sredstvima.“

(Rokfeler je živeo 98 godina – primedba redakcije)

……..

„Ne usudjujem se objaviti svoje slučajeve izlečenja epilepsije, slepila, raka, itd, jer bi me optužili da sam varalica. Ni sam sebi ne bih verovao da nisam gledao te pacijente“ – James Tyler Kent

Izvor: Prirodanadar.rs