ALL I WANT FOR CHRISTMAS…

U ovo doba godine teško da će proći dan a da ne čujemo pesmu ‘All I Want For Christmas Is You’, koju je 1994. otpevala američka pevačica Maraja Keri.

 

Podjednako omražen i omiljen praznični pop hit ‘All I Want For Christmas Is You’, inače najpopularnija božićna pesma svih vremena, pevačici je u poslednjih 25 godina donela više od 60 miliona dolara u honorarima.

all i want for christmas

Na Spotifyu, sa više od 602 miliona ‘streamova’, potpuno je potukla konkurenciju i trenutno je najzastupljenija pesma.

Samo puštanjem preko streaming servisa, gde je dostupna poslednjih nekoliko godina, pevačica je zaradila dva miliona dolara u streaming honorarima. Takođe ima i više od 617 miliona pregleda na Jutjubu otkad se nalazi na ovoj platformi od 2009. godine.

Ako će ova praznična sezona biti nalik prethodnoj, procenjuje se da će Maraja, u razdoblju od novembra do Božića, zaraditi više od 600.000 dolara samo na njoj.

Pesma je, naime, toliko popularna da je Amazon snimio dokumentarac naziva „Maraja Keri je Božić!“ koji istražuje kako je ta pesma postala takav globalni hit.

Dokumentarac će, kako je najavljeno, biti premijerno prikazan u najskorije vreme.

Inače, vlasnica jednog od najboljih vokala na svetu ovih dana proslavlja 25 godina od izlaska legendarnog božićnog albuma „Merry Christmas“ na kom se nalazi ova njena pesma.

Povodom jubileja pevačica se prisetila nekih trenutaka iz 1994. godine, ali se osvrnula i na svoj nekadašnji izgled.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj Maraja ima kovrdžavu kosu, ali i ispravljene šiške po kojima je bila prepoznatljiva.

Mnogima je baš zbog svoje prirodnosti bila simpatična, ali je bilo i onih koji su prokomentarisali da pevačica sigurno ne voli svoj nekadašnji izgled i da ga se stidi.

Maraja se na to osvrnula i rekla da žali što je uopšte imala takve šiške i što nije jednostavno pustila da kovrdže dođu do izražaja.

Maraja Keri i danas nosi šiške, ali ih već godinama stilizuje i nosi na stranu.

Izvor: Novac.hr/Superzena.B92.net