ON ME VOLI NA SVOJ NAČIN

Samo ne znam, nešto se tu desilo, pa sa ovim mojim, eto, nije išlo, prosto fizički nije išlo, a sa ovim je išlo, i to baš išlo.

 

Samo da ti kažem, srce moje, ljubi te tvoja tetkica, da je znaš, ono sve moje, ono što smo pričale – provaljeno.

on me voli

Da, tako je, sve je provaljeno. I bolje što je provaljeno. Ma, nema šta tu sad da se krije. Nek svi znaju, što da ne.

Samo, znaš, ja sad ne želim nikog. Ja sad mrzim i ovog ovde sa kojim živim i zbog koga sam ostavila onog onda pre dvadeset i više godina, a sa kojim sam se sad posle toliko godina srela.

A jesi li ukucavala možda na netu da vidiš kako izgleda? Znaš, kako? Nikako. Eto, tako izgleda. Mali, debeo, dlakav kao majmun. Ali, ne možeš ti tu ništa kad ti je čovek budala.

Mislim, ja sam taj čovek. Ta žena, budala. Znaš, šta je ovaj moj za njega, fizički je bog, ali izgleda da to nije bitno.

Samo ne znam, nešto se tu desilo, pa sa ovim mojim, eto, nije išlo, prosto fizički nije išlo, a sa ovim je išlo, i to baš išlo. Samo i on ti je prepreden, on se jednom ženio, sad ima neku advokaticu sa kojom se zabavlja. Znaš oni se kao zabavljaju, putuju zajedno, on je vodio za njen rođendan u Rim, ili za njegov rođendan, za nečiji rođendan, i sve im tako lepo. A ovamo me pozdravljao preko nekih i onda smo se sreli, i tako je krenulo, i sad više neću da ga vidim, ni ovog ovde, ni njega, ima samo kod psihijatra da idem.

Psihijatar mi kaže da moram da izaberem, da se odlučim, da se ponašam zrelo, a ja njemu kažem da imam pedeset i da je to sve što se moje zrelosti tiče. Više sazrevati neću.

Eto, ako te ovaj pita, ti, slobodno reci da si znala, a ukucaj i ime onog, da vidiš kakav je majmun. Majmunčina prava. Ali, pre dvadeset je bio frajer. Bar mislim da je bio.