RESTORAN „BELLA NAPOLI“

Posle više od 20 godina, Bella Napoli je uspešna preduzetnička priča u kojoj 60 zaposlenih donosi autentični duh Italije u dva restorana, dva fast food-a i kroz proizvodnju svežih testenina i sosova.

 

Ukoliko maštate o opuštanju negde na jugu Italije i uživanju u punim ukusima sjajnih italijanskih specijaliteta, dovoljno je da svratite do Zmaj Jovine ulice u Zemunu, gde vas u Bella Napoli Restoran & Pizzeria čeka sveže pripremljena hrana, po specijalnim receptima Miše Garića.

ukusi italije

Kao veliki zaljubljenik u Italiju i italijansku hranu, Miša je 1999. godine otvorio mali porodični restoran-piceriju, sa 4 zaposlena, i počeo da svoju strast prema ovim ukusima deli sa drugima. Danas, posle više od 20 godina, Bella Napoli je uspešna preduzetnička priča, u kojoj 60 zaposlenih donosi autentični duh Italije u dva restorana, dva fast food-a, i kroz proizvodnju svežih testenina i sosova.

Sve što se gostima servira na tanjiru, sprema se u samom restoranu, po recepturama Miše Garića. Koriste se najkvalitetnije i pažljivo birane namirnice, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaće testenine (njoke, taljatele, lazanje, ravioli), hlebovi, sosovi za paste i mesa, prelivi za salate, kolači.

“Ključ za uspeh je, pre svega, konstantnost kvaliteta usluge i hrane. Autentičnost, otvorenost, iskrenost, i razumevanje i sa gostima i sa zaposlenima“, kaže Mišin sin, Vlada Garić.

bella napoli

Prema njegovim rečima, da bi kvalitet usluga uvek bio na istom visokom nivou, takva mora da bude i saradnja sa dobavljačima. „Ulažemo mnogo vremena, znanja, energije i truda u razvoj naših receptura i proizvoda da bismo dobili uvek isti kvalitet i ukus koji gosti očekuju. Zbog toga, gosti nam se vraćaju i preporučuju nas prijateljima. Važno nam je da konstantno imamo pristup istim visokokvalitetnim namirnicama, od istih proizvođača“, kaže Vlada.

Takvu podršku Bella Napoli Restoran & Pizzeria pronalazi u svom najvećem dobavljaču, METRO Cash & Carry, čiji širok asortiman proizvoda garantuje konstantni kvalitet i ukus specijaliteta po kojima je Bella Napoli poznat.

„Naše poslovanje u velikoj meri zavisi od METRO-a. Dobra partnerska komunikacija i saradnja, koja traje već 15 godina, razlog su što je METRO naš prvi izbor“, zaključuje Vlada Garić.