GEJMERSKI KREVET ZA PRAVE IGRAČE

Gejmerski krevet je najunikatnije rešenje za sve potrebe gejmera. To nije jedan komad nameštaja, već kombinacija nekoliko dodataka koji su spojeni.

 

Od ranog jutra igrači mogu da uživaju u omiljenim igrama ili da zaspu bez velikog napora neposredno po završetku avanture. Gejmerski krevet izgleda kao i svaki drugi, ali se na njemu nalaze brojni korisni dodaci…

gejmerski krevet

Primarna funkcija gejmerskog kreveta, proizvoda japanske kompanije Bauhutte, je mogućnost igranja video igara u ležećem položaju. Krevet, međutim, objedinjuje i funkcije stolice i stola.

Igrači zahvaljujući krevetu od ranog jutra mogu da uživaju u omiljenim igrama ili da zaspe bez velikog napora neposredno po završetku avanture. Gejmerski krevet izgleda kao i svaki drugi, ali se na njemu nalaze brojni korisni dodaci.

U podnožju kreveta je platforma na koju mogu da stanu dva monitora, nekoliko zvučnika i dupli držači za čaše.

Sa strane se nalazi držač za slušalice koje mogu da se odlože na levoj ivici kreveta. Ovaj detalj sprečava potpunu lenjost igrača, jer do slušalica mogu da dođu samo ako napuste ležeći položaj i sednu na krevet.

Iza jastuka se nalazi pokretna polica, a dizajn se savršeno uklapa sa glavnim delom kreveta. Na njoj mogu da se smeste piće, grickalice, kontroler, ali i slušalice ukoliko je ustajanje previše naporno. U paketu sa krevetom dolazi i gejmerski pokrivač.

Sa desne strane pokretne police nalazi se podesivi držač za mobilni telefon. Igrač može da ga postavi tako da pametni uređaj uvek bude u vidokrugu. Na polici ima mesta za budilnik, ali i higijenska sredstva kao što je losion ili maramice. Zanos igranja nekada može trajati satima, ali to ne sme uticati na gejmera da se potpuno zapusti.

Gejmerski krevet može biti veoma koristan igračima koji imaju problema sa kretanjem. Iako stvara doživljaj potpunog komfora tokom igranja, jedino što njegovi konstruktori još uvek nisu osmislili je rešenje koje bi moglo da zameni odlazak u toalet.

Kompanija Bauhutte klijentima nudi i proizvod pod nazivom – Gejming Kamp. U pitanju je šator koji se rasklapa preko stola na kome se nalaze monitor i tastatura. Mali šator donosi potpunu fokusiranost i izolaciju od spoljašnjeg sveta.

A za sve gejmere koji žele da isključe nameštaj iz svoje igračke avanture, tu je – Gaming Theater. Reč je o projektoru koji emituje sliku na zidu, dok igrač leži na poliuretanskoj podnoj prostirci.

Japanska kompanija se trudi da gejmerima ponudi proizvode različitih karakteristika, zahvaljujući kojima igranje mogu da adaptiraju sopstvenim potrebama.