Podeli dobar sadržaj sa prijateljima:

RENOMIRANI VIRUSOLOG SREĆKO SLADOLJEV

Vodeći hrvatski virusolog i imunolog Srećko Sladoljev objašnjava kakve sve posledice može da izazove novi koronavirus i koliko je on zaista opasan.

 

Zahvaljujući Coroni, službena medicina konačno je iskoračila iz sivila svoje, te pokazala darovitost u drugoj struci, režiranju horora! – smatra hrvatski imunolog dr Srećko Sladoljev i dalje nastavlja:

srećko sladoljev

Ovo što slušamo i gledamo nadmašilo je i Holivud i Diznilend skupa. Dokaz da su uspjeli su svakodnevna pojava: „Zvrnd. Zvrnd“ „Halo?“ „Doktore Srećko Sladoljev, da li je opasno, što nam slijedi, jučer je netko kašljao u kafiću, da li ću umrijeti itd…“

Draga struko, redarstvenici, ministri, političari i ostale neznalice, Corona je uobičajeni „influenza-like“ ili gripi-sličan virus kakvi su Homo glupensa u zadnjih 70-tak godina godina posjetili dvjestotinjak puta.

Prvo je SVE bila „gripa“ (dijagnosticirala se „odokativno“), zatim semikvalitativno testom za gripu (ili jest ili nije gripa, dakle „gripi slična“). A sada je takva „gripi-slična“ Corona dobila svoj „OIB“ te je se može pratiti kvalitativnim testom.

Unatoč neslušljivom i negledljivom ponašanju struke koja iskače baš iz svake „paštete“, unatoč blokadi škola, kafića, prometnica, kazališta, sportskih borilišta, stavljanja u karantenu cijelih kontinenata i minucioznom praćenju zaliha papirnatnih maski (koje su samo vizualni dojam, a nikako fizička zaštita od virusa!!!), jasno je da se radi uobičajeno neopasnoj epidemiji „gripi-sličnog“ virusa kojeg uz blage simptome preboli 85% ljudi.

Virus je izrazito prijemčiv jer uz sve mjere opreza „šverca“ posvuda, dolazi „niotkud“. To je laiku možda zastrašujuće, ali inteligentnom liječniku sugerira nešto drugo. Uopće ne bi čudilo kada bi se serološkim testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma!

To su ti „niotkuda“ po kruzerima koji u zatvorenom sustavu zaraze tek 10% putnika. Kao i kod famozne „svinjske gripe“.

Scenarij je sada znatno, znatno bolji. Kod „svinjske gripe“ pogriješili su kada su prebrzo istrčali sa cjepivom (napravili su ga prije nego je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specifičnom dijagnostikom za Corona virus.

Coronu su dijagnosticirali na prvom oboljelom i to u Kini!

Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna zatražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za što su u 2019. g. ishođena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati da li sam bio u pravu ili ne.

Na kraju, da li znate da je u razdoblju u kojem je „od Corone“ umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. A „neovisni kontrolori“ neka rade svoj posao!

Dr Srećko Sladoljev

Podeli dobar sadržaj sa prijateljima: