VIRUS I HRANA KOJU VOLI

I virus se hrani, svaki mikroorganizam troši nešto za jelo. Da vidimo šta kaže Medicinski medijum koju hranu virusi vole da jedu. Zašto virusi vole teške metale

Znate li čime se hrani virus, koju hranu virusi vole?

Virusi jedu

Sada kada znate da vaše telo ne napada samo sebe, već napada patogene u vašem telu, možete nastaviti sa lečenjem. Sledeće što je važno da znate, jeste istina o virusima koju nauka još nije otkrila: virusi jedu. Moderna medicina i dalje nije svesna činjenice da virusi moraju da jedu kako bi rasli i razmnožavali se.

Virus i hrana - koju hranu virusi vole da jedu

Bez svoje omiljene hrane, virusi bi umrli. Stoga, moramo znati koja hrana im je omiljena kako bismo je eliminisali iz ishrane, da bi virus izašao iz sistema, vremenom ostavljajući vas bez simptoma.

Na primer, do ekcema dolazi usled prisustva virusa u jetri. I taj virus se hrani određenom hranom, što onda stvara unutrašnji dermatoksin koji kreće iz jetre, ide u krvotok, i izlazi na površinu kože. Kada znate da je ovo pravi uzrok, možete eliminisati hranu koju virus najviše voli.

EBV, na primer, se hrani toksičnim teškim metalima, kao i pesticidima nataloženim u jetri, i određenom hranom koju konzumiramo. U knjizi Isceljenje štitaste žlezde, objašnjen je čitav proces koji ovaj virus prolazi.

Virusi vole teške metale

Virusi vole da se hrane teškim metalima, kao što su živa, arsen, kadmijum, olovo, nikl, čelik, aluminijum i bakar, koji se nalaze u našem sistemu, uključujući i jetru. Teški metali nisu uzrok bolesti koju nazivamo autoimunom. Oni jednostavno hrane viruse koji uzrokuju te bolesti.

Dobra vest je da možete preuzeti korake kako biste eliminisali teške metale iz tela tako što ćete svaki dan jesti pet namirnica koje uklanjaju teške metale: divlja borovnica, spirulina, prah soka ječmene trave, korijander i dulse alga. Sve ove namirnice zajedno rade na eliminisanju teških metala.

Mnogi veruju da je hlorela bolja od spiruline, ali ona jednostavno ne eliminiše teške metale kao što to radi spirulina. Hlorela odmah ispusti teške metale, dok ih spirulina drži u tandemu sa ostalim ključnim namirnicama, i pomaže proces eliminacije iz tela.

Hrana i virusi

U nekim krugovima, jaja se smatraju savršenom namirnicom, ali zapravo, to je savršena namirnica za viruse. Jaja u suštini služe kao inkubator za viruse, jačajući ih i čineći ih agresivnijim.

Držite se podalje od jaja ako imate takozvane autoimune bolesti, pogotovo lupus i sindrom policističnih jajnika.

Medicinskoj struci je nepoznato da su jaja devastirajući faktor za sve koji imaju problema sa jajnicima.

Jaja hrane doslovno svaki virus i bakteriju koji stvaraju stanja poznata kao autoimuna.

Čak i ako jedete jaja iz slobodnog uzgoja, prirodna jaja, ona će i dalje biti hrana patogenim elementima. Virusi traže materijal iz jaja u telu u kom se hrane. Oni se hrane prirodnim hormonima koji postoje u jajima, a imaju ulogu steroida za virus.

Na sličan način i mlečni proizvodi hrane viruse. Neki doktori prihvataju alergije na mlečne proizvode, ali mi moramo da prihvatimo da samo eliminisanje mlečnih proizvoda nije dovoljno, već moramo shvatiti zašto ih eliminišemo.

Krucijalno je da prestamo sa konzumiranjem jaja i mlečnog, ako postoje simptomi ili hronična bolest, kako patogeni ne bi nastavili da se hrane.

Dobro je da se klonite i svih kukuruznih proizvoda kao i ulja od repice. Ovi sastojci su prisutni gotovo u svakoj pakovanoj namirnici, čak i ako je organska, tako da obratite pažnju na listu sastojaka.

Ako vam ovo zvuči strašno, gledajte na to ovako: što više voća i povrća uvedete u ishranu, to će manje mesta ostati za procesuiranu hranu koja sadrži sastojke koje vi pokušavate da izbegnete.

Ispunite svoj tanjir sa što više dobrih stvari, tako da pakovane namirnice ne mogu da stanu na njega.

Takođe, što više svežeg voća i povrća jedete, više će vam se jesti.

Golden Sweden Bitter najbolja Švedska gorčica

Smanjite unos životinjskih proteina dok se lečite, opet da biste ostavili više prostora za voće, zeleno lisnato, i povrće – vaše tajno oružje. Ako volite životinjske proteine, probajte da ih ne jedete tri puta dnevno.

Umesto toga, jedite jednom dnevno i nađite druge zasitne opcije u kojima ćete uživati.

Umesto piletine u salati, dodajte pasulj, avokado, batat, ili humus.

Umesto slanine uz hleb, ispecite krompir sa dosta začina i lekovitog bilja.

Kad jedete životinjske proteine, odaberite najčistije moguće meso. Divlja riba je najbolja opcija.

Kada ste na putu isceljenja od hroničnih bolesti i simptoma, pomoći će i da minimizujete unos masti u ishrani i dozvolite jetri da se očisti od toksina i virusa i izbaci ih iz tela.

Lak način da smanjite unos masti jeste da smanjite unos ulja, čak i maslinovog i kokosovog. Mala količina tu i tamo je ok, ali ne preterujte sa uljima.

Isto važi i za ostale izvore masnoće, kao što su orašidi. Uzmite samo nekoliko uz sveže povrće, umesto da jedete velike količine.

Izvor: FB strana Sok od celera i drugi protokoli izlečenja Medicinskog Medijuma