KIROPRAKTIČAR

Nežnim i sporim pokretima, kiropraktičar je vraćao pršljenove u njihov normalni položaj. Krv je brže strujala, a muzika drevnog Istoka dodatno me je opuštala.

 

Prvi put u životu stajala sam golišava pred kiropraktičarem. Bolelo me je rame mesecima, a sve metode klasičnog lečenja nisu pomogle.

kiropraktičar

Da bi mi pomogao, markantni, sredovečni muškarac tražio je od mene da prvo skinem majicu. Srećom, tog jutra navukla sam odgovarajući brushalter inače bi se grudi ocrtavale od silnog uzbuđenja. Baš i nisam želela da nepoznati, alternativni „doktor“ otkrije moju intimnu reakciju.

Nežnim i sporim pokretima, vraćao je pršljenove u njihov normalni položaj. Krv je brže strujala, a muzika drevnog Istoka dodatno me je opuštala. Ispravljao je svaki delić moga tela, koji je pomalo bolno krckao. Njegovo disanje bilo je sve snažnije i glasnije. Čuo se čak i jedan dug, topao, orgazmički uzdah dok mi je ramena povlačio unazad. Bilo mi je prijatno nelagodno.

— Možete li sada da skinete mini-suknju? Možete li da savijete koleno? — pitao je prigušenim tonom.

— Neću da skinem suknju, a i koleno sam već savila!

— Zaista? To je sjajno.

— A gaćice? — pitala sam ironično tražeći, zapravo, potvrdu.

— To ćete kasnije kad treba da pregledam lakat. (tišina) Uh! Izvinite! Kod mene dolazi sve sama gerijatrija. A kad vidim lepe, mlade žene, nisam ravnodušan. Da ne pričam više koješta… ako baš želite, skinite svu odeću. Diskrecija i poboljšan protok impulsa kroz nervni sistem biće zagarantovani.