KORISNI PRETRAŽIVAČ

“Radar” je pretraživač auto škola koji skraćuje kandidatima vreme za izbor auto škole. Informacije na internetu su nepotpune i razbacane, pa je on tu da olakša odabir budućem vozaču.

 

Danas vam predstavljamo servis “Radar” koji će da vam pomogne da uporedite cene u auto školama Beograda.

radar

“Radar” je pretraživač auto škola koji skraćuje kandidatima vreme za izbor auto škole. Informacije na internetu su nepotpune i razbacane. “Radar” je tu da olakša odabir auto škole.

Mane sajtova auto škola:

  • Dosta auto škola nemaju aktuelne cene (ili nema konačnih cena sa ispitima, troškovima Lekarskog uverenja i Prve pomoći), a ponekad nemaju cenovnik uopšte. Brzo upoređenje auto škola nije moguće i morate da zovete više auto škola kako bi saznali cenu.
  • Anonimne recenzije. Niko nema jasnog sistema za moderaciju komentara. Otprilike situacija je sledeća: 1/3 istina, 1/3 pohvale od vlasnika auto škola sa anonimnim profilom, 1/3 pogrešne informacije od konkurentskih auto škola.

Na kraju treba da nastavite pretragu i zvanje telefonom. U Beogradu je velika konkurencija auto škola u zoni pretrage. Neko želi da uporedi auto škole blizu kuće, posla ili škole.

auto škole vozači

Rešenje

Trenutno na portalu se nalazi oko 90 profila auto škola u Beogradu. To su profili poznatih ili manje više poznatih auto škola u osnovnim delovima Beograda. Uskoro će biti dodate sve auto škole u Beogradu i okolini.

Portal je u procesu upoznavanja auto škola sa novim servisom.

“Radar” sarađuje sa auto školama i na taj način obezbeđuje popuste na obuku i različite pogodnosti za kandidate.

Sada možete da uporedite cene u auto školama Beograda i upišete odgovarajuću auto školu preko sajta. Auto škola će vas kontaktirati i odgovoriti na sva pitanja.Takođe, jedna druga stvar koja razlikuje portal od ostalih onlajn oglasnih tabli je što poseduje lajv čet u kom možete postaviti bilo koja pitanja vezana za auto škole i dobiti brz odgovor. Agent klijentske podrške će vam reći koja je cena u kojoj auto školi, koja auto škola je dobra i koja bi vam najviše odgovarala.

Zašto tražiti auto školu na portalu Radar?

Tržište auto škola je i staromodno i netransparentno. Škole često lukave i “optimizuju” cene. Na sajtovima su nepotpune informacije. Nema jasne slike. Navikavamo auto škole da stavljaju konačne cene.

Super zadatak za “Radar” je napraviti transparentno tržište, a odabir auto škole predvidljivim.

https://autoskole.in.rs