ANTIVIRUSNA TEHNOLOŠKA INOVACIJA

Nove LG TONE bežične slušalice (modeli HBS-FN6 i HBS-FN4) dostupne su sada i u Srbiji, što bi značilo da nas korejska kompanija, iako tiha već neko vreme, nije zaboravila!

 

Uz Meridian tehnologiju, ove bežične slušalice nude kvalitetan i realističan zvuk.

bežične slušalice

Model LG HBS-FN6 stiže u pakovanju sa prvom UV nano futrolom, koja uklanja određene bakterije iz slušalica tokom punjenja. Novi dizajn u obliku kanala pruža udobnost tokom upotrebe, a oba proizvoda su dostupna u dve boje.

Slušalice donose novu dimenziju surround zvuka sa digitalnom obradom signala (DSP), koju Meridian usavršava već 25 godina. Ne samo da DSP stvara realistično zvučno polje, koje simulira zvuk stvarnih zvučnika, već pruža i savršeno jasne glasovne tonove. Oba modela TONE Free nude četiri postavke zvuk:

  • Natural mode: stvara prirodan zvuk, autentičan i uravnotežen
  • Immersive mode: produžava surround efekat
  • Bass Boost: pojačava bas, a
  • Treble Boost: čini vokalne zvuke kristalno jasnim.

Slušalice se lako stavljaju u uvo i prirodno stoje zaptivajući veliku površinu unutrašnjosti ušne školjke, tako da filtriraju šumove spolja, ali prebacivanjem na ambijentalni režim korisnik odmah može da čuje okruženje oko sebe.

Uz model HBS-FN6 dobijate i inovativni LG UV nano punjač-futrolu, u kojoj imate mogućnost da čuvate, punite i dezinfikujete slušalice. Zahvaljujući ultra-ljubičastim zracima, ova tanana futrola ubija 99.9 odsto baterija iz familije KOLI i STRAFILOKOKE sa hipoalergijskih silikonskih navlaka, kao i sa njihove unutrašnjosti. Kompaktni punjač omogućava do sat vremena slušanja za samo 5 minuta napajanja, dok oba modela, u potpunosti napunjena, mogu da se koriste do 6 sati. UV nano futrola omogućava dodatnih 12 sati upotrebe, što zbirno daje oko 18 sati slušanja.

Oba modela novih slušalica nose i oznaku IPKS4 za zaštitu od vode, kiše i znojenja tokom vežbanja. Pored toga, modeli HBS-FN6 i HBS-FN4 pružaju mogućnost glasovne komande za Google Assistant ili Siri na povezanom pametnom telefonu. Intuitivne, prilagodljive komande ugrađene u svaku slušalicu omogućavaju slušaocu da pokrene, pauzira, preskoči i kontroliše nivo jačine zvuka bez korišćenja telefona.

Oba LG TONE Free modela su sada dostupna u Srbiji.