MANČESTER JUNAJTED JASTUK ZA POD GLAVU 

Stigao mi je premium Mlily jastuk od memorijske pene nazvan i Mančester junajted jastuk na kojem spavaju fudbaleri Mančester junajteda

Mlily jastuk od memorijske pene premum kvaliteta je tema ovog članka. Meni je jastuk najvažniji rekvizit u kući, osetljiv sam na to na kakvom jastuku spavam jer imam neke probleme sa vratom i glavobolje ako mi nije dobar jastuk.

Zato mi je kuća puna jastuka i to dobrih, ali samo na jednom od njih lepo spavam jer mi jedino on odgovara – brend name jastuk, livena memorijska pena, svemirski program, kosmonauti, itd, ko zna nešto o jastucima zna o kom brendu govorim.

MLILY jastuk od memorijske pene - Mančester junajted jastuk

A probao sam svašta, memorijske pene, perje, medicinske, anatomske, sa heljdom (to moja bela žena voli) i neke seoske varijante i luksuzne skandinavske jastuke sa finim paperjem (ti su mi najnezgodniji jer mi teška glava upada u jastuk), pa mi je prijatelj Nenad V poklonio super jastuke sa silver nitima i magnetnim trakama za bolju cirkulaciju ali od svega toga samo jedan jastuk mi odgovara.

Njega i nosim sa sobom na put kad idem na odmor ili na duži vikend. Što je sigurno, sigurno je.

Medjutim, u vikendici nemam odgovarajući jastuk i požalio sam se svojoj sestri kineskinji koja ima domaće ime Danijela.

Kako ona radi u globalnoj kineskoj kompaniji MLILY koja pravi dušeke i jastuke, i ima fabriku kod nas, u Rumi, a uz to su i sponzori fudbalskog kluba Mančester Junajted, sažali se naša kineskinja na moju patnju i obeća mi specijalan Mlily jastuk od memorijske pene na kojem spavaju fudbaleri Mančester junajteda.

Stvarno? Pogba, Nemanja Matić, Rašford spavaju na Mlily jastuku?

Da, da, baš te zvezde svetskog fudbala.

Ali Mlily jastuk od memorijske pene Mančester junajted ne može se naći u zvaničnoj prodaji kod nas, samo uzorci za prezentacije i zaposlene u firmi, pa se Danijelin majčinski instinkt sažalio na moje jade i doneo mi taj Mančester junajted jastuk kao poklon.

Hvala Danijela, moja sestro kineska! ♥️

MU JASTUK MLILY – OCENA

Mlily jastuk Mančester Junajted je upakovan u velikoj dobro dizajniranoj crnoj kartonskoj kutiji, sa sve garancijom i uputstvom za upotrebu.

To je jastuk od livene memorijske pene, klasičan oblik.

Gornja strana je bela sa lepom tkaninom a donja je crna, spojeno sve sa crvenom trakom, što sve asocira na boje fudbalskog kluba kome je jastuk namenjen.

Tu je i neizbežna etiketa sa grbom Mančester junajteda.

Prvi utisak kada sam ga uzeo je bio da je primetno lakši od mog sadašnjeg jastuka – 2 kg vs 1.5 kg

Drugi utisak je da je Mlily jastuk memorijski jastuk Mančester Junajted mekši od trenutnog jastuka, te da pruža manji pritisak kada se stegne, nema tu masu koju ima moj postojeći jastuk.

Dimenzije su iste, oblik klasičan, što meni odgovara.

Moram priznati da sam bio sumnjičav jer kad se navikneš na nešto dobro, teško se vraćaš unazad, tako da sam se par dana premišljao kad da ga isprobam.

I onda sam Mlily jastuk Mančester Junajted obukao u novu jastučnicu, postavio na uzglavlje i legao da spavam.

I …. ?

Najbolji MLILY jastuk od memorijske pene je premium Mančester junajted jastuk

Još uvek spavam 😂😂😂

MU jastuk je stvarno super!

Udoban i relaksirajući. Uopšte nisam morao da se privikavam na njega, vrlo je prijatan, čak je prijatniji od važećeg jastuka, odlično mi pasuje i lepo se na njemu spava.

Baš nikakvu zamerku nemam. I iznenadjen kako sam sa istim lako našao konekciju.

Mislim da će Mlily jastuk Mančester Junajted od sada stalno sa mnom na turneje.

Ocena: 10 🐼 (od 10) za MLILY

Koristan link: https://mlily.rs/shop/

P.S. Morao sam etiketu sa grbom Mančestera na kojem je djavo (zbog toga ne navijam ni za MU a ni za Čelzi) odmah da isečem, te da jastuk zakrstim – moja pravoslavna duša ipak ne može da spava sa djavolom na uzglavlju. To bi bila jedina mana, etiketa sa likom nečastivog.

Zlatko Šćepanović