LJUBAVNO PISMO

Jedan aktuelni oglas za stan definitivno je pomerio granicu kada je reč o tržištu nekretnina. Njegova vlasnica nije baš spremna da se rastane sa njim, pa mu je u oglasu posvetila nekoliko reči.

 

Imali ste sigurno prilike da naletite na neki oglas za automobil ili stan, koji vas je privukao zbog sadržaja i opisa, a ne samog proizvoda.

oglas za stan

Najkreativniji, kako je praksa pokazala, a i vaše reakcije na naše tekstove, bili su vlasnici automobila koji su pokušavali da ih prodaju.

Sada je jedan oglas za stan definitivno pomerio granicu kada je reč o tržištu nekretnina.

Naime, vlasnica ovog stana nije potpuno spremna da se razdvoji od njega, pa mu je napisala ljubavno pismo.

Prenosimo ga u celosti.

Dragi stančiću,

Došlo je vreme da potražiš nove stanare koji će u njemu biti podjednako srećni kao što sam bila ja. Znam da te rastužuje to što više nismo cimeri, ali koliko te volim dovoljno pokazuje to što sam te spasila sigurne prodaje kad su svi u porodici izglasali za to.

A koliko smo samo uspomena delili – bio si moj prvi stan u Beogradu, prvi stan u koji sam ušla sa burmom na ruci i kasnije bebom u nosiljci. I da se naša, u početku dvočlana porodica, vrlo brzo nije proširila na pet članova, ja sam sigurna da bismo i dalje živeli zajedno. Jer ne postoji lepše mesto za stanovanje od mesta gde se ti nalaziš – okružen šumicom i parkićima, a tako dobro povezan sa ostatkom grada.

Čak ni gradska vlast nije mogla ništa tom veličanstvenom drveću koje te okružuje. Tvoj kraj je predivan u proleće, predivan na zimu i predivan na jesen. A tek pogled sa tvoje divne, ogromne terase – ne samo da je bila pravi spas u vreme vanrednog stanja, nego na njoj komotno može deset ljudi da poštuje sve epidemiološke mere – eto koliko je prostrana. A i ona tvoja dodatna sobica baš puno znači – bilo da ti neko dođe u goste ili da, kao ja, imaš ludog muža koji do pola noći prati Jokića i Denver. Kad smo kod sporta i klađenja, mogla bih se kladiti da ne postoji lepši zalazak sunca od onog dok gledaš raskrsnicu Vojislava Ilića, pa puca pogled do pola Ustaničke i hotela Srbija.

Nebo je tu, nekim čudom, svako veče nestvarno roze boje, kao da ono govori da nema lepšeg kraja od tog. Mislim da bih ovde morala da stanem sa uspomenama na divne dane provedene u cimerisanju sa tobom, jer kako je krenulo – teška srca ću te dati nekome.

Pišite nam u komentarima da li bi vas ovakav oglas privukao više od drugih, i da li biste rentirali stan samo zbog opisa oglasa.