SMOTRA VINA I SIREVA

Manifestacija „Vinska bašta” (Wine garden), koja nije bila održana u junu, održaće se u subotu 19. i nedelju 20. septembra u Botaničkoj bašti „Jevremovac” u Beogradu.

 

Manifestacija „Wine garden” (Vinska bašta), koja je zbog nepovoljne epidemiološke situacije „propustila” svoje junsko izdanje, održaće se 19. i 20. septembra u Botaničkoj bašti „Jevremovac”, od 12 do 20 časova.

vinska bašta

Za vreme ove smotre poštovaće se sve epidemiološke mere koje garantuju zdravstvenu bezbednost posetilaca, najavljuju organizatori. Pošto trenutni uslovi ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, posetioci će vino, sireve i delikatese degustirati uz akustičnu muzičku.

– Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda se prostire na više od pet hektara. Vinske tezge će biti postavljene na razdaljini od po 10 metara, a posetioci će biti usmeravani kako bi se održala i fizička distanca – navodi se u saopštenju organizatora smotre „Wine garden”.

Ulaznice su u prodaji od danas, staju 600 dinara i pokrivaju neograničen jednokratni boravak u Botaničkoj bašti kao i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda.