VERZIJA POZNATE PESME

Pop zvezda je osmislila pesmu „Can’t Stop Christmas“ kao duhovitu verziju tradicionalne britanske božićne pesmice, sa osvrtom na neočekivani tok ove godine.

 

Britanski muzičar Robi Vilijams definitivno ne dozvoljava da korona ove godine „otme“ Božić, što dokazuje najnovija pesma „Can’t Stop Christmas“ koju je objavio za izdavačku kuću “Columbia Records” iz Njujorka, javio je domaći distributer za ceo region MenArt.

stop christmas

Pop zvezda je osmislila duhovitu verziju tradicionalne britanske božićne pesme, sa vrlo hrabrim osvrtom na neočekivani tok ove godine, sve uz pozitivnu melodiju, zvončiće i praporce i svakako je otpevao nešto drugačiju pesmu ovoga Božića, uz šaljivu opasku da su sanke Deda Mraza ove godine na dva metra razdaljine, zbog propisane distance.

Novi singl će se naći na deluks verziji albuma „The Christmas Present“ koji je u standardnom formatu izašao pre godinu dana, u novembru 2019.

Legenda Rod Stjuart je snimio dva dueta sa Vilijamsom na ovom albumu – „Fairytales“ i „It Takes Two“, a Brajan Adams jedan – „Christmas (Baby Please Come Home)“.

Od gostiju na CD-u su i kolege Džejmi Kalum, Tajson Fjuri, Helen Fišer i Popa Pit.

Muzičar je jedan od najtraženijih i najuticajnijih pevača Velike Britanije, bestseler autor sa šest albuma na listi 100 najprodavanijih britanskih albuma u istoriji.

Ukupan tiraž njegovih izdanja premašio je čak 80 miliona prodatih primeraka, a dobitnik je i 18 “Brit” nagrada, više nego bilo koji drugi izvođač u muzičkoj istoriji bilo kog žanra.

Gostovao je u Srbiji samo jednom, na pravom gigantskom spektaklu, koncertu na Ušću u Beogradu 2015. godine.