SUDAR U JEDNOJ FLAŠI

Rakija Šamar neobična je kombinacija dva voća, koja se može piti „solo“, rashlađena ledom, ali i u koktelima, navode u distributerskoj kući G3.

 

Na tržištu Srbije lansiran je novi brend premijum rakije po imenu Šamar.

šamar

Ovaj brend razvila je distributerska kompanija G3 Spirits, a koncept je veoma zanimljiv: neuobičajena kombinacija šljive i dunje i privlačan dizajn boce „gađaju“ urbani segment potrošača rakije.

– Šamar, novi brend koji poštuje nasleđe i tradiciju kategorije rakije dok istovremeno donosi dašak svežine i inovacije u urbani, živahan i moderan noćni život. Po prvi put jedna rakija u sebi kombinuje tajnu dozu dve vrste voća; osnova je šljiva lagano ošamarena notom dunje; stvorena sa jednom svrhom samo a to je da pruži nezapamćeno iskustvo užitka. Ponosni smo što možemo reći da smo uspeli da stvorimo piće koje je tako glatko i brend koji je nadasve autentičan. Naj taj način smo mu omogućili da postane prvi brend rakije koji će se posluživati i na bocu u vrhunskim noćnim klubovima i barovima, rame uz rame sa nekim od najvećih svetskih brend ikona, ali i na čašu rashlađen ledom, ili u vašem omiljenom miksu i koktelu – navode u G3 spirits i dodaju:

– Uzimanje tradicionalne kategorije, njenog nasleđa i značaja za našu teritoriju i narod kako bi sa nje uklonili sloj „prašine“ koja je okružuje i preoblikovali je za budućnost, bio je težak, ali nagrađujući izazov. Šamar je inovativan proizvod i brend u svim aspektima i priprema kategoriju rakije za budućnost. Šamar je spoj tradicionalnog i modernog u jednoj boci, urbani član društva koji kreira svoja pravila i poziva vas da učinite isto – kažu u velikoj distributerskoj kući, pozivajući na uživanje u ovoj rakiji u dobrom društvu.

Izvor: Vinoifino.rs