POMOĆ ZA MONAŠTVO 

Manastir Visoki Dečani na Kosmetu možemo pomoći kupovinom njihovih proizvoda. Proizvodi manastira Dečani dostupni su u web shopu. Naše malo njima može biti puno.

Kako je naš manastir Visoki Dečani na Kosovu zbog korone zatvoren za posetioce i priloge vernika, bratstvo manastira se našlo u situaciji da im je priliv sredstava značajno smanjen, pa im je dobrodošla svaka naša pomoć.

pomoć dečani

Stoga nam je prijatelj koji je u kontaktu sa manastirom Visoki Dečani poslao apel da se finansijski pomogne manastiru kupovinom manastirskih proizvoda.

Manastiru je bilo moguće poslati i donaciju putem PayPala. Na žalost, PayPal račun za donacije manastiru iz nekog razloga ne radi – pokušali smo da im uplatimo donaciju, prijavljuje PayPal da korisnik ne može da primi novac, tako da je jedini način da im se pomogne da se iz manastirskog web shopa nešto naruči – vino, med, ikone, suverniri, cd, knjige…

Kako je ovo vreme kada vernici ne mogu posetiti manastir, naručite iz manastirskog web shopa www.decani.org.rs nešto što vama treba ili nešto što možete dati nekome kao poklon i pomognite našem drevnom manastiru, pokažimo solidarnost sa našim molitvenicima koji se mole za sve nas, sada mi treba da učinimo nešto i za njih.

Ko ima mogućnosti da pomogne, neka kupovinom proizvoda iz web shopa da koliko može, i pruži podršku našim monasima na Kosovu i Metohiji.

Naše malo njima je sada puno.

Web shop manastira Visoki Dečani:

https://www.decani.org/sr/latinica-srpski/prodavnica