„BOOSTER“ NAPITAK

Ako planirate da očistite telo od nakupljenih toksina ili napravite reset tela i jednostavno dobijete više energije, crna limunada je napitak kao stvoren za to.

 

Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak postaje crna limunada, dok njen ukus ostaje nepromenjen.

crna limunada

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog trakta, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:

  • sok od pola limuna ili limete
  • čaša mineralne ili kokosove vode
  • pola kašičice aktivnog uglja

Metod pripreme:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešajte i napitak je spreman.

Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade.

Izvor: Stil Kurir