NAJBOLJI POLOVNJACI

Da li ste zainteresovani za polovni automobili koji će zadovoljiti vaše kriterijume koji uključuju – ekonomičnu potrošnju, dugotrajnu izdržljivosti i niske troškove održavanja? Super!

 

U ovom članku moći ćete da pročitate koje su trenutno najbolje marke polovni automobili, šta možete dobiti zauzvrat ako se odlučite da ih kupite, kao i druge informacije povezane sa procesom kupovine polovnih automobila.

polovnih automobila

Golf 5 1.9 TDI

Golf 5 1.9 TDI je jedan od najpopularnijih polovnih automobila za vozače u Srbiji, ali i u drugim zemljama na Balkanu, a ovo se zasniva na činjenici da ovaj automobil ima ekonomičan i izdržljiv motor, fantastične performanse i najvažnija stvar- održavanje ne zahteva velike troškove.

Ako se odlučite za kupovinu Golfa 5 1.9 TDI, jedna od mnogih prednosti koje ćete imati biće rezervnih delova za koje na tržištu postoji ogromna zaliha, a cene uopšte nisu skupe, što znači da tokom godine održavanje neće biti skupo, u poređenju sa drugim automobilima.

golf 5

Jedini nedostatak Golfa 5 je taj što se volan brzo troši, a elektronika češće kvari.

Ali, naravno, ovo bi bio slučaj ako se odlučite za Golf 5 1.9 TDI sa zaista velikom kilometražom (300.000 + km), ovi problemi bi se mogli pojaviti, i to je sasvim normalno jer tome doprinose mnogi faktori.

U svakom slučaju, prednosti daleko premašuju nedostatke, posebno kada je u pitanju 1.9 TDI motor koji je previše izdržljiv i koji nudi odličan odnos kvaliteta i cene.

Honda Civic

Honda Civic su sjajni polovni automobili za svakog kupca koji želi da pređe mnogo kilometara bez visokih troškova goriva, ali i za održavanje vozila.

Na tržištu je ogroman broj kupaca zainteresovan za kupovinu Honda Civic (2006 – 2011), ali i za modele od 2012-2014 +, a ako se pitate zašto, onda je odgovor zaista lak i logičan!

Ovi polovni automobili su toliko izdržljivi da biste morali da pređete oko 144.840 km da biste bili primorani da promenite  zupčasti kaiš, zamena ulja bi bila za oko 4.828 km ili pumpa za vodu na svakih 120.700 – 160.934 km.

Honda Civic

U praksi se ove brojke mogu razlikovati, jer sve zavisi od toga koliko dobro brinete o vozilu i koliko je prethodni vlasnik brinuo o njemu, ali u svakom slučaju, Honda Civic je jedan od najbolje rabljenih automobila koji možete imati.

Honda Civic takođe nudi veliku udobnost vlasnicima, jer je kabina dobro dizajnirana, sedišta su idealna za duge sate vožnje, pa kada sve ove funkcije objedinite u jednu, šanse su da ćete biti više nego zadovoljni izborom.

Toyota Yaris

Toyota Yaris najbolje odražava kvalitet japanskog proizvođača automobila, jer ovaj model nudi sjajno iskustvo vožnje, malu potrošnju goriva i visoku sigurnost od 5 zvezdica, što znači da putevi za vas neće predstavljati rizik!

U slučaju da se odlučite za kupovinu polovnog automobila, Toyota Yaris bio bi više nego sjajan izbor, ali imajte na umu da su modeli nešto skuplji, što je sasvim razumljivo s obzirom na sve ono što ovi modeli nude svojim vlasnicima.

Ono što je važno napomenuti je da su rezervni delovi za Toyota Yaris zaista jeftini (30% jeftiniji od VV-a), a i sami se možete uveriti u ovo ako posetite MojTrg.

Toyota Yaris

To znači da godišnji servis i zamena rezervnih delova tokom godine neće biti skupi, što znači da je cena koju plaćate za ove polovni automobili daleko niža od ono što dobijete zauzvrat.

Prema nekim procenama, prosečna izdržljivost Toyota Yarisa je oko 20 godina, a ako kupite ovi polovni automobili, šanse za veći remont su male dok ne pređete najmanje 482.803 kilometara.

Audi A3

Audi A3 uopšte nije novo ime na tržištu, zapravo ogroman broj vozača polovnih automobila u Srbiji koristi A3, pa se postavlja pitanje – zašto je toliko popularan?!

Za vašu informaciju, Audi A3 dostupan je u dve verzije – dizel i benzin, ali, bez obzira na vaš izbor, ovaj automobil je ekonomičan i ima sjajan motor koji će vam garantovati dugotrajnu upotrebu, kao i mnogo kilometara bez ikakvog problema!

Prema nekim proračunima, prvi veliki servis koju biste trebali obaviti bio bi nakon 241.401 – 321.868km, ali ako redovno održavate automobil, onda možete bez problema prevladati ove brojke.

Audi A3

Drugi razlog zašto ljudi koriste Audi A3 polovni automobili je velika dostupnost rezervnih delova, što znači da ne biste morali trošiti vreme na zahtev ili u plaćanju delova koji bi vas skupo koštali.

Treći razlog su udobnost i kvalitet vožnje koje nude ovi polovni automobili, kvalitet kočenja i ubrzanja vozila, kao i stabilnost puteva, što znači da je Audi A3 vrhunski izbor za kratka i duga putovanja.

Toyota Corolla

Toyota Corolla ima legendarni status u svetu automobila, jer je i u Srbiji i u svetu potražnja za tim automobilima ogromna, što znači da svuda, uključujući MojTrg, ne bi imalo poteškoća u izboru ovih polovni automobili.

Ono što ove automobile čini toliko jedinstvenim je činjenica da Toyota Corolla u proseku može da vam ponudi dugu vožnju od preko 482.803 km, a da se ne oseća da je vozilo zaista prešlo toliku kilometražu.

Toyota Corolla

Što se tiče udobnosti i ekonomičnosti potrošnje goriva, vlasnici polovni automobili iz modela Toѕota Corolla moći će se pohvaliti da vam potrošnja goriva neće u velikoj meri pogoršati budžet, dok će udobnost koju ćete osećati značiti da ćete uživati u svakom trenutku sa ovim automobilom.

Pa, koji je vaš izbor polovnih automobila? Ako želite da postanete vlasnik nekih od ovih modela, ne oklevajte i pogledajte ponudu koja je dostupna na MojTrg-u i sami saznajte zašto postoji toliko potražnja za tim automobilima!