UDOBNOST ZA SLAĐE SNOVE

Vreće za spavanje imaju zaštitu za rajsferšlus, etikete su sa spoljašne strane, dok je materijal najvažniji zbog dodira sa dečijom kožom.

 

Bilo da ste roditelj po prvi put ili već imate iskustva, sigurno vam se srce rastopi svaki put kada vidite svoju bebu kako slatko spava. Ali veoma lako se uzbudimo, i više nam nije slatko, kada se dete često budi noću, a vi stalno slušate priče drugih kako njihova deca već odavno spavaju celu noć. Svako dete je drugačije – to treba sebi da ponavljate. Nekima treba više vremena, više pažnje, više pomoći, dok drugi sve to reše za tili čas.

vreće za spavanje

I mi smo bili u istom problemu – česta buđenja noću, stalno pokrivanje, poremećen san, umor koji nas je pratio čitav naredni dan. Cela ova situacija nas je inspirisala i motivisala da pronađemo neko trajnije rešenje i uspeli smo – doneli smo vreće za spavanje za decu u Srbiju i pokrenuli brend Liberina.

Kako je sve počelo?

Ideja se rodila pretragom Gugla, naravno. Tražili smo rešenje za bebin miran san. Kako da pomognemo i detetu ali i nama, roditeljima. Pronašli smo vreće za spavanje, ali u inostranstvu i rešili smo da ih isprobamo. Nestrpljivo smo čekali dostavu, da bi se ispostavilo da je bilo vredno svakog minuta. Dete je odmah prespavalo noć, a mi oduševljeni.

Nismo hteli da se zadržimo na ovom koraku. Želeli smo da ovo otkriće podelimo sa roditeljima širom našeg regiona. I tako se rodio brend Liberina.

Vreće za spavanje za bebe i veću decu

U našoj ponudi možete pronaći vreće za spavanje bez nogavica, za bebe, vreće za spavanje sa nogavicama. Postoje opcije sa rukavima i bez rukava. Zatim, sa ranflom za stopala ili bez ranfle. Pravimo ih i u različitim debljinama, s obzirom na godišnja doba i temperaturu sobe u kojoj dete spava.

liberina autići

Na svakoj vreći za spavanje se nalazi zaštita za rajsferšlus, etikete su sa spoljašne strane, a rajsferšlusi dovoljno duboki da noću lakše presvučete bebu ili pak da se starije dete samo obuče.

Na materijal smo posebno ponosni jer je on najvažniji zbog dodira sa dečijom kožom. Prvi komentari na naše vreće se obično tiču udobnosti i mekoće.

Ostali proizvodi iz naše male radionice

Kako osluškujemo naše klijente, ali i pratimo rast našeg deteta, redovno izbacujemo i nove proizvode. U našoj onlajn prodavnici možete pronaći i pidžame za decu, presvlake za autosedišta i najnoviji proizvod – pokrivače.

liberina vreće

Svi proizvodi su napravljeni od pamuka i muslina, koji smo nedavno uneli u našu proizvodnju, tako da garantujemo udobnost, mekoću, prozračnost. Lansiranjem novog proizvoda – pokrivači – obuhvatali smo ceo proces odrastanja jer su takvih dimenzija da i odrasli mogu da ih koriste.

Liberina vreće za spavanje za decu su usrećile mnogo dece i roditelja i to je zasigurno i najveća nagrada. Ponudili smo rešenje za bebin miran san i u tome uspeli.