MUŠKARCI NEOPHODNI OVOM SVETU

Žene kada gledaju filmove često se emotivno i previše vežu za neki lik. Donosimo vam 10 filmskih likova za koje žene smatraju da bi bilo fenomenalno da postoje i u stvarnom životu.

 

Sigurno ste nekad gledali neki film ili seriju i pomislili kako bi bilo sjajno da je neki od filmskih likova ili serije stvaran – i još bolje, da je deo vašeg života.

filmskih likova

Postoje ti izmišljeni likovi s čitavim nizom osobina koje ih čine divnim, gotovo nestvarnim, zbog čega odmah poželimo da ušetaju i u naš život.

Mi smo u nastavku teksta izdvojili deset filmskih likova za koje bismo voleli da su stvarni (iz ugla žena). Da li je među njima i vaš favorit?

1. Mark Darcy (Dnevnik Bridget Jones)

Moderna verzija gospodina Darcyja iz „Ponosa i predrasuda“ jako nam se svidela. Advokat Mark Darcy osvojio nas je svojim pogledom i šašavim džemperom. Osim toga, zar ne želimo svi da imamo uz sebe nekoga ko nas voli tačno onakve kakve jesmo?

2. William Will Thacker (Ja u ljubav verujem)

Nešto je posebno privlačno u ovom liku. William Thacker smotan je s rečima, pojavljuje se s cvećem u pogrešno vreme, ima čudne trenutke, ali ima i frizuru koja uvek izgleda dobro, plave oči i pogled sanjara. I toliko je šarmantan da bismo ga rado videle u stvarnom životu.

3. Noah Calhoun (Beležnica)

Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu i tera nas da tražimo više, zapali vatru u našim srcima, a umu pruži mir. To je ono što si ti meni pružila, rekao je Noah svojoj Allie.

Nama dovoljno da ga poželimo u stvarnom svetu.

4. Jack Dawson (Titanic)

Jack Dawson je jednostavan, „običan“ čovek u čijem srcu tinja velika ljubav prema Rose. U onom kratkom vremenu koje su uspeli provesti zajedno, uverio ju je da život treba živeti pod vlastitim uslovima, onako kako ona želi.

5. Johnny Castle (Prljavi ples)

Johhny je drugačiji od drugih. Slatkorečiv je, zgodan, odličan plesač, iza čvrste spoljašnjosti skriva nežnu dečačku dušu i teško je ne zaljubiti se u njega, a onda i sanjati o jednom Johhnyju u stvarnom životu.

6. Jerry Maguire (Jerry Maguire)

Jerry Maguire je strastven, pošten, iskren, dinamičan, krhak, odvažan… Harizma i smelost čine ga čovekom snažnog karaktera. Nekako ovako izgledao bi opis savršenog muškarca.

7. Arthur Curry Aquaman (Aquaman)

On je superjunak koji spašava svet i pomaže čovečanstvu zahvaljujući svojim neverovatnim sposobnostima. To je to, dovoljno.

8. Ian Miller (Moja mrsna pravoslavna svadba)

Srednjoškolski profesor engleskog jezika, koji je odbio da sledi snove svojih roditelja da bude advokat, osvojio nas je, jer je nežan, racionalan, opušten, pristojan…

Manje mu je stalo do zabave, a više do uživanja u društvu s ljudima do kojih mu je stalo. A i spreman je da učini sve za ženu koju voli. To je to što nam treba.

9. Edward Lewis (Zgodna žena)

Edward Lewis bogati je biznismen, spoj dečaštva i muškosti, šarmer u odelu. On je lik iz moderne bajke, princ na belom konju, a svi ponekad maštamo da jedan takav ušeta i u naš život.

10. Benjamin Barry (Kako se rešiti frajera u 10 dana)

Marketinški stručnjak Benjamin Barry je seksi, a njegov smešak obara s nogu. Fit je, pun samopouzdanja, šarmantan, pažljiv…

Iako ženskaroš na početku, na kraju otkriva svoju romantičnu stranu i zaljubljuje se preko glave. Ko ga ne bi voleo sresti na ulici?

Izvor: Zadovoljna.hr