USLEDIO HAOS

Pošto je greškom sipao benzin u automobil sa dizel motorom, trenutak kasnije usisivač je eksplodirao, a jedna ženska osoba zadobila je opekotine od eksplozije.

 

Jedan vozač na benzinskoj pumpi u Nemačkoj greškom je natočio benzin u automobil sa dizel motorom. A onda je učinio nešto još gore. Latio se uređaja za čišćenje automobila, koji je, naravno, eksplodirao. Sada ga traži policija.

greškom benzin

Ova vrlo opasna situacija dogodila se u Vitenu, u zapadnom delu Nemačke, a policija iz Bohuma je ovaj incident objavila na svom tviter-profilu.

Prema njihovim informacijama, na benzinskoj pumpi eksplodirao je, verovali ili ne, usisivač. Kako je do toga došlo?

Vozač belog “mercedesa”, u kojem su bile još dve žene, stigao je kasno uveče do benzinske pumpe u Vitenu kako bi sipao gorivo. On je tom prilikom pogrešio i natočio benzin u dizelaš. Nije neuobičajeno da vozači sipaju pogrešno gorivo u rezervoar, ali ovaj vozač se tu nije zaustavio.

Misleći da može da ispravi svoju grešku, posegnuo je za stacionarnim usisivačem i stavio njegovo crevo u rezervoar za gorivo. Zatim je uključio uređaj, vodeći se idejom da u njega usisa benzin.

Trenutak kasnije usisivač je eksplodirao, a jedna ženska osoba zadobila je opekotine od eksplozije.

Kao da se ništa nije dogodilo, muškarac je seo u automobil i odvezao se sa svojim saputnicama. Jedan od svedoka pokušao je da im pomogne, ali bez uspeha.

Opis begunca i povređene žene pojavio se na veb-stranici policije u Bohumu koja ih još traži.

Izvor: 24sedam.rs