I MELEM I LEK

Ovo je recept za napitak koji se koristi za čišćenje jetre. Ako se postupak opisan u nastavku sprovodi svakodnevno, tada se efekat može osetiti za oko mesec dana.

 

Ovo je recept za napitak koji se koristi za čišćenje jetre. Ako se postupak opisan u nastavku sprovodi svakodnevno, tada se efekat može osetiti za oko mesec dana, a promene ćete osetiti i posle sedam dana.

čišćenje jetre

Piju se dve kašike na prazan želudac, a sve što treba da uradite je da pomešate biljno ulje sa sokom od isceđenog limuna.

Ovaj lek aktivira oslobađanje žuči, stimulišući time creva. Žuč ispira sve kanale jetre, što pomaže uklanjanju štetnih supstanci iz tela. Takođe razgrađuje masti i izvlači toksine iz tela.

Maslinovo ulje najbolje deluje, jer je prvi izbor za čišćenje jetre. Takođe smanjuje nivo holesterola, čisti zidove krvnih sudova i sprečava pojavu kardiovaskularnih bolesti.

Druga komponenta predloženog melema je limunov sok. Podstiče oslobađanje žuči, kao i sva hrana sa izraženim kiselkastim ukusom. Limunov sok blagotvorno deluje na respiratorni trakt i pluća, sprječava prehlade, jača imuni sistem.

Takođe rastvara pesak i kamenje u urinarnom traktu, poboljšava funkciju zglobova. Možete ga zamijeniti sokom od brusnice (deluje dezinfekciono i antiinflamatorno, tonizira telo, povećava mu energiju) ili sokom grejpa (poboljšava varenje, snižava povišen krvni pritisak, pomaže srcu, krvnim sudovima).

Limunov sok, u kombinaciji sa maslinovim uljem, savršeno čisti telo nakon bilo kakvog trovanja. Sa alkoholnom intoksikacijom deluje magično, uklanja opterećenje jetre, trenutno obnavlja telo.

BioLiver kapi za jetru

Ako imate bilo kakvih digestivnih problema kao što je zatvor, ulje i limunov sok su ono što vam treba. Za sluznicu želuca i creva je super-agens koji ima omotač. Hrana će se svariti na vreme, a probavni trakt će raditi savršeno. Samo treba da se setite da svakog dana pijete lekoviti eliksir!

U roku od nedjelju dana od konzumiranja ove bioaktivne kombinacije hrane, primetićete kako će vaša koža, kosa i nokti početi da blistaju! Masne kiseline prisutne u ulju mogu se izjednačiti sa pravim blagom za našu kožu. Ova smesa se može koristiti ne samo interno, već i spolja: utrljajte u nokte i kosu.

Uzimajući ovaj lek svakodnevno, poboljšaćete funkcionisanje digestivnog trakta, koža će postati bistra, dah će biti svež.

Naša jetra je fabrika krvi. Ako je čista, onda će i krv koju proizvodi biti čista. Ishrana ćelija, organa i sistema tela postaće potpuna, radiće besprekorno. Povećaće se fleksibilnost zglobova, poboljšaće se rad srca i imaćete više snage.

Izvor: Krstarica