LIČNI ESTETSKI HIRURG

Prednosti i moć koje ima joga lica u odnosu na ostale metode podmlađivanja su nemerljivo velike.

 

Knjiga koja menja vaš život, dajući vam istovremeno vidno podmlađen izgled i dobro zdravlje. Pored spoljnog podmlađivanja, u knjizi „Joga lica“ se ističe važnost unutrašnjeg podmlađivanja, kao najvažnijeg činioca svih promena.

joga lica

Prednosti i moć joge lica u odnosu na ostale metode podmlađivanja su nemerljivo velike. Kada se odlučimo za ovakav vid podmlađivanja, mi istog momenta postajemo svoj lični estetski hirurg.

Glavni uzrok opadanja tonusa lica i bora na licu, jeste mišić koji je usled neaktivnosti atrofirao i nema više šta da pridržava kožu lica.

Metoda se bavi zaboravljenim načinima podmlađivanja koje, nažalost, nisu dovoljno zastupljene u životu savremenog čoveka, zatim posmatranjem samog procesa starenja celovito, te se time bavi uzrokom sa ciljem menjanja svesti pojedinca i vraćanja sebi kroz prirodno negovanje.

Ovakvim pristupom pruža nam se mogućnost rešavanja uzroka i neželjenih fizičkih promena.

Sa jogom lica zadržavate svoj identitet. Za razliku od estetske medicine, kao invazivne procedure, koja uvek nosi rizik, rezultati ne traju večno i bitno menjaju vaš identitet.

Starenje je neizbežan proces, ali ono nužno ne predstavlja pogoršanje zdravlja, izgleda ili opadanje aktivnosti.

Ova mini-enciklopedija lepote vam pomaže da starite dostojanstveno, da budet i dalje lepe, privlačne, dobrog zdravlja i vitalnosti.