PRILAGOĐENO KUCAMA

Kako ljubitelji životinja vole sve sa njima da dele, ulaznice u bioskop za pse gde zajedno uživaju sa vlasnicima rasprodate su nedeljama unapred.

 

U britanskom gradu Mančesteru svakog ponedeljka u „Mini-Cini“ dvorani, koja ima 36 mesta, zajedno film mogu da pogledaju vlasnici sa svojim najboljim četvoronožnim prijateljem.

bioskop za pse

Na repertoaru su filmski klasici u kojem su glavni junaci psi, kao što su Lesi i Skubi Du. U bioskopu važi pravilo da nema filmova u kojima psi umiru, tako da film „Marli i ja“ nikada neće biti na repertoaru.

Ulaznica košta pet funti i važi i za psa i njegovog vlasnika. Piće je besplatno a kokice, nazvane „Pawcorn“, mogu da jedu i pas i čovek.

Jačina svetla i zvuka prilagođena je psima, tako da im ne smetaju, a ne moraju ni da budu vezani. Ljudi dobijaju sedišta, a psi mogu da im sede u krilu ili da leže pored njihovih nogu. Ali izgleda da psi ne mare puno za film jer uglavnom traže svoje pseće društvo i jure okolo.

Kako ljubitelji životinja vole sve sa njima da dele, ulaznice za ove bioskopske predstave su rasprodate nedeljama unapred.

Izvor: Jutarnji list